Prestij Müzik'in kurucusu: Vatan haini Mahsun'u bilmeden halka kazandırdığımız için özür dilerim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Prestij Müzik'in kurucusu: Vatan haini Mahsun'u bilmeden halka kazandırdığımız için özür dileri
Prestij Müzik'in kurucularından Bülent Aydemir, Güneydoğu'daki operasyonlar için Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "Nasıl bu kadar zalim oldunuz" sözleriyle tepki gösteren Kırmızıgül'ü vatan haini ilan etti.

2 0

Prestij Müzik'in kurucularından Bülent Aydemir, Güneydoğu'daki operasyonlar için Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "Nasıl bu kadar zalim oldunuz" sözleriyle tepki gösteren Kırmızıgül'ü vatan haini ilan etti.

Aydemir, "Tüm halkımızdan özür diliyorum, bir vatan haininin kamuoyuna kazandırılmasına bilmeden katkıda bulunduğum için" dedi.
Sabah'ın magazin eki Günaydın'a konuşan Aydemir, bir dönem ortağı da olan Kırmızıgül'ün hükümete yönelik eleştirilerine ilişkin olarak, "Bize yaptığı hainliklerin sayısı belli değil ama asıl hainliği ülkeye yaptı" suçlaması yöneltti.

"Mahsun Kırmızıgül'ü, Diyarbakır değil, Türkiye 'Mahsun Kırmızıgül' yaptı" diyen Aydemir, "Bu memleketin, bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin, sonra bu ülkeye ihanet edeceksin. Ülkeye hainlik yapmasaydı, konuşmazdım" dedi.
http://www.rotahaber.com/gundem/pre...azandirdigimiz-icin-ozur-dilerim-h584311.html

Doğru demiş. Azcık biti kanlanan, ortamını bulan, gerçek yüzünü gösteriyor zaten.

ortamini bulan evet cok dogru söz!! zamaninda ahmet kaya olayinda mahsun kirmizigülde ortaydi kik demeden o zaman kürt degilmiydii ...simdi gelmis kürtcülük oynuyor , ...türkiyenin sayesinde adam olup sonra türkiyeye karsi ol , biriside beren saat vergi veriyormus daa nereye gittigini bilcekmis dagdakiler degil tc vatandasi ona o vergiyi verme imkani sagliyor...

E ecrin kürtçüluk oynamıyor. Çünkü onlar bu kadar ser....siz değiller. Bu resmen pkk provekasyonu yapıyor.
Sizi seviyorum masum kürt kardeşlerim

Mahsun gündeme gelmek için bin takla atıyo bu aralar.yok evlenecekmiş yok oğlu falan filan .parası bitti herhal gündeme gelmek istiyo

Aynen. Zaten o A.K. olayında, yaptığından dolayı pişman olduğunu söyleyen, A.K. Nin eşinden bile özür dileyen Serdar Ortaç'a da, o gün ona destek verip bu gün döneklik eden herkese de gıcığım.

Ahmet Kayayi ben de sevmem. Az PKK propogandasi yapmadiydi Almanyalarda Apo posterleri onunde.. "Apoyu ozledik.. Kardesi ozledikk.." deyi deyi.. Mahsunla ayni kefeye koymuyorum. Adam Diyarbakir'li, Sur'da gecmis cocuklugu.. Butun anilari yerlerde, dostlari akrabalari issiz, evsiz kalmis.. Asina yuzler bir iki ay icinde yokolmus.. Benim Alsancak'im da boyle dumduz olsa idi dunyalari yikardim herhalde..

Ahmet Kaya'da rojtv de PKK paçavrasının önünde ''Arabamı şerefsizlerin ülkesinie bırkıp da geldim.'' diye slogan atmıştı. Ne diyeyim? O na pz verdiği pkk paçavrası rahmet eylesin.

Mahzun da Kurtmus ama A. Kaya gibi PKKli degilmis demek ki.. Bilmem aradaki farki gorebiliyormusun. Kurt = degildir PKK.

Ahmet Kaya'da rojtv de PKK paçavrasının önünde ''Arabamı şerefsizlerin ülkesinie bırkıp da geldim.'' diye slogan atmıştı. Ne diyeyim? O na pz verdiği pkk paçavrası rahmet eylesin.

Arabami iki uc serefsizin yüzünden türkiyede bırakıp da geldim demiş. Ama Ertuğrul Özkök ve avanesi carpitmis. Seneler sonra elinde cicek ahmet kayanin mezarini ziyarete gitmişti hatta ozur dilemek için, Ahmet Kaya'nin eşi de o çiçekleri parcalayip atmisti. Kadın yine de kibar davranmis. Ben olsam o çiçeklerle başka bir şey yapardım Ertuğrul beye

Aynen. Zaten o A.K. olayında, yaptığından dolayı pişman olduğunu söyleyen, A.K. Nin eşinden bile özür dileyen Serdar Ortaç'a da, o gün ona destek verip bu gün döneklik eden herkese de gıcığım.

O gün insanlığıni gösteren iki kişi vardı: Mehmet Aslantuğ ve Savaş Ay...

Hemen her mesajına %100 katılmak zorunda mıyım?
Galiba evet.
Objektifliğini seveyim...

Hemen her mesajına %100 katılmak zorunda mıyım?
Galiba evet.
Objektifliğini seveyim...
Fikirlerime cogu yerde katiliyorsun yani.. Ben bu aralar biraz fazla sivri yazdigim icin herkesin bana katilmasini beklemiyorum aslinda.. Ama bunlari okuduguma sevindim,hem de senin gibi birinin kaleminden.. Sen benim dilimin dondugu kadar yazabildiklerimle birlikte kelimelerimin kifayetsiz kaldigi dusuncelerimi de anlayabiliyorsun demek ki.. Bazilari yazdiklarimin yuzde ellisini bile anlayamayip carpitirken hem de.. Tesekkurler canim..

Oyuncu sektöründede var bunlar
bakmıyoruz zaten , reytingleride dipte , sanatçılar siyasetle uğraşırsa kaybetmeye mahkum olacaklar , bu kural değişmiyecek ,
ne kadar yaptığı iyi iş varsa kendi diliyle yok edecek !

Ahmet Kaya'yı sanatsal açıdan yalan yok aşırı severim.
Fakat yaptıkları pkkyı desteklemesi, biz apoyu özledik demesi affedilir gibi değil.
Elbette kimsenin kimseyi kovma hakkı yok.
Serdar Ortaç kim ki kovuyor Ahmet Kaya'yı?
Fakat Mahsun Kırmızıgül, dediğin gibi bölgenin insanının çektiği acılardan Dem vurmak istemiş. Kimsenin onu kafasına göre vatan haini ilan etme gibi lüksü yok...
Söylediklerin için teşekkür ederim. Çok sevindim.

Ahmet kayayi da mahsun kirmizigulude sevmem. Sarkilarinida sevmem mahsunun yaptigi filmleride. Ama tum filmlerini izledim biliyorum. En son filmunde dagdaki eskiyayi okul insaa eden gonulluler olarak yansitmisti. Burdan bile belli aslinda neyi savundugu. Hepsi trilyonluk insanlar yore halki icin ne yaptilar bu gune kadar? Sorsan hic bir faydalarida olmadi.

Sosyeteye katıldı yurtdışında evlenecek ,gazetecilerden korktuğundan , ancak yeni sinema filmi çektiğinde medyayı çağırır ,onlarıda pek sevmez

Ahh ahh nabza göre serbet veriyorlar.

Sosyeteye katıldı yurtdışında evlenecek ,gazetecilerden korktuğundan , ancak yeni sinema filmi çektiğinde medyayı çağırır ,onlarıda pek sevmez
Ewet oyle dogunun butun sanatcilari butun is adamlari batida. Dogudan bir cikiyorlar bir daha hoc birinin donup baktigi yok. Ancak sarkilarinda, filmlerinde kullanmayi pek seviyorlar. Bana hic samimi gelmiyor bu davranislari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…