Doğru demiş. Azcık biti kanlanan, ortamını bulan, gerçek yüzünü gösteriyor zaten.
ortamini bulan evet cok dogru söz!! zamaninda ahmet kaya olayinda mahsun kirmizigülde ortaydi kik demeden o zaman kürt degilmiydii ...simdi gelmis kürtcülük oynuyor , ...türkiyenin sayesinde adam olup sonra türkiyeye karsi ol , biriside beren saat vergi veriyormus daa nereye gittigini bilcekmis dagdakiler degil tc vatandasi ona o vergiyi verme imkani sagliyor...
ortamini bulan evet cok dogru söz!! zamaninda ahmet kaya olayinda mahsun kirmizigülde ortaydi kik demeden o zaman kürt degilmiydii ...simdi gelmis kürtcülük oynuyor , ...türkiyenin sayesinde adam olup sonra türkiyeye karsi ol , biriside beren saat vergi veriyormus daa nereye gittigini bilcekmis dagdakiler degil tc vatandasi ona o vergiyi verme imkani sagliyor...
Mahzun da Kurtmus ama A. Kaya gibi PKKli degilmis demek ki.. Bilmem aradaki farki gorebiliyormusun. Kurt = degildir PKK.ortamini bulan evet cok dogru söz!! zamaninda ahmet kaya olayinda mahsun kirmizigülde ortaydi kik demeden o zaman kürt degilmiydii ...simdi gelmis kürtcülük oynuyor , ...türkiyenin sayesinde adam olup sonra türkiyeye karsi ol , biriside beren saat vergi veriyormus daa nereye gittigini bilcekmis dagdakiler degil tc vatandasi ona o vergiyi verme imkani sagliyor...
Ahmet Kaya'da rojtv de PKK paçavrasının önünde ''Arabamı şerefsizlerin ülkesinie bırkıp da geldim.'' diye slogan atmıştı. Ne diyeyim? O na pz verdiği pkk paçavrası rahmet eylesin.
Aynen. Zaten o A.K. olayında, yaptığından dolayı pişman olduğunu söyleyen, A.K. Nin eşinden bile özür dileyen Serdar Ortaç'a da, o gün ona destek verip bu gün döneklik eden herkese de gıcığım.
Ahmet Kayayi ben de sevmem. Az PKK propogandasi yapmadiydi Almanyalarda Apo posterleri onunde.. "Apoyu ozledik.. Kardesi ozledikk.." deyi deyi.. Mahsunla ayni kefeye koymuyorum. Adam Diyarbakir'li, Sur'da gecmis cocuklugu.. Butun anilari yerlerde, dostlari akrabalari issiz, evsiz kalmis.. Asina yuzler bir iki ay icinde yokolmus.. Benim Alsancak'im da boyle dumduz olsa idi dunyalari yikardim herhalde..
Fikirlerime cogu yerde katiliyorsun yani..Hemen her mesajına %100 katılmak zorunda mıyım?
Galiba evet.
Objektifliğini seveyim...
Fikirlerime cogu yerde katiliyorsun yani..Ben bu aralar biraz fazla sivri yazdigim icin herkesin bana katilmasini beklemiyorum aslinda.. Ama bunlari okuduguma sevindim, hem de senin gibi birinin kaleminden.. Sen benim dilimin dondugu kadar yazabildiklerimle birlikte kelimelerimin kifayetsiz kaldigi dusuncelerimi de anlayabiliyorsun demek ki.. Bazilari yazdiklarimin yuzde ellisini bile anlayamayip carpitirken hem de.. Tesekkurler canim..
Ahmet kayayi da mahsun kirmizigulude sevmem. Sarkilarinida sevmem mahsunun yaptigi filmleride. Ama tum filmlerini izledim biliyorum. En son filmunde dagdaki eskiyayi okul insaa eden gonulluler olarak yansitmisti. Burdan bile belli aslinda neyi savundugu. Hepsi trilyonluk insanlar yore halki icin ne yaptilar bu gune kadar? Sorsan hic bir faydalarida olmadi.
Ewet oyle dogunun butun sanatcilari butun is adamlari batida. Dogudan bir cikiyorlar bir daha hoc birinin donup baktigi yok. Ancak sarkilarinda, filmlerinde kullanmayi pek seviyorlar. Bana hic samimi gelmiyor bu davranislari.Sosyeteye katıldı yurtdışında evlenecek ,gazetecilerden korktuğundan , ancak yeni sinema filmi çektiğinde medyayı çağırır ,onlarıda pek sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?