• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prestij Müzik'in kurucusu: Vatan haini Mahsun'u bilmeden halka kazandırdığımız için özür dilerim

Sonu belli sinan çetinin oğlı hapiste yatacak hız yaptı polisi öldürdü hep sonradan görme evlatlarıda ona göre, astığım astık kestiğin kestik , sonuç hapishane
Ewet oyle dogunun butun sanatcilari butun is adamlari batida. Dogudan bir cikiyorlar bir daha hoc birinin donup baktigi yok. Ancak sarkilarinda, filmlerinde kullanmayi pek seviyorlar. Bana hic samimi gelmiyor bu davranislari.

ortamini bulan evet cok dogru söz!! zamaninda ahmet kaya olayinda mahsun kirmizigülde ortaydi kik demeden o zaman kürt degilmiydii ...simdi gelmis kürtcülük oynuyor , ...türkiyenin sayesinde adam olup sonra türkiyeye karsi ol , biriside beren saat vergi veriyormus daa nereye gittigini bilcekmis dagdakiler degil tc vatandasi ona o vergiyi verme imkani sagliyor...

Kendi kendini bitirdi zaten Beren.
Bakınız dizileri bile izlenmiyor.
Bu halk yapılan hiçbir hainliği unutmaz.

Fikirlerime cogu yerde katiliyorsun yani..:KK50: Ben bu aralar biraz fazla sivri yazdigim icin herkesin bana katilmasini beklemiyorum aslinda.. Ama bunlari okuduguma sevindim,:KK68:hem de senin gibi birinin kaleminden.. Sen benim dilimin dondugu kadar yazabildiklerimle birlikte kelimelerimin kifayetsiz kaldigi dusuncelerimi de anlayabiliyorsun demek ki.. Bazilari yazdiklarimin yuzde ellisini bile anlayamayip carpitirken hem de.. Tesekkurler canim..:KK52:

Benim de yorumunu beğendim nadir üyelerdensiniz.
Özellikle siyaset konusunda.
Gerçi diğer konularda görmedim sizi ama...

Benim de yorumunu beğendim nadir üyelerdensiniz.
Özellikle siyaset konusunda.
Gerçi diğer konularda görmedim sizi ama...
Tesekkur ederim. Baska yerlere pek ugramiyorum. KKye BDVde konu acmak amaci ile uye olmustum ama mesajlari gorunce vazgectim. siyasette takiliyorum bir tek..

Tesekkur ederim. Baska yerlere pek ugramiyorum. KKye BDVde konu acmak amaci ile uye olmustum ama mesajlari gorunce vazgectim. siyasette takiliyorum bir tek..

Evet bazı yorumlar direk bel altı.
Siyasette takılan insanlar da belli zaten :)

Arabami iki uc serefsizin yüzünden türkiyede bırakıp da geldim demiş. Ama Ertuğrul Özkök ve avanesi carpitmis. Seneler sonra elinde cicek ahmet kayanin mezarini ziyarete gitmişti hatta ozur dilemek için, Ahmet Kaya'nin eşi de o çiçekleri parcalayip atmisti. Kadın yine de kibar davranmis. Ben olsam o çiçeklerle başka bir şey yapardım Ertuğrul beye

Ben bizzat izledim 3-5 şerefsiz demedi. Arabamı şerefsizlerin ülkesine bıraktım da geldim dedi.

Her devrin yalakası köpeği kulu vardır. Ertuğrul Özkök de onlardan demek ki. Onlar öyle olsun. Ben kırılırım ama eğilmem. Eğecek varsa hodri meydan. Ben şerefsiz değilim; ülkem de şerefsizlerin ülkesi değildir.

Çiçekler konusu da kendisine verilen kişinin problemi. Boşver sende çiçekleri problem etme. Zaten önünde poz verdiği İmralı'daki Yaratığın paçavrası rahmet eyliyordur Ahmet Kaya'ya.

Kendi kendini bitirdi zaten Beren.
Bakınız dizileri bile izlenmiyor.
Bu halk yapılan hiçbir hainliği unutmaz.
emin misiniz.
bu halkın unuttuğu neler neler var .
bir bismillah iki rekat namaz .bir hayırlı cumalar ,herşeyi unutturur hiç merak etmeyin.

Back