canim iliskiden once tupun agzini kirip (sac boyasi gibi) vajinanin icine sokabildigin kadar ileiye itip fiskirtiyorsun icine. yani esin bosaldigina spermlerin vajinada geldigi noktaya kadar getirmeye calis. sonra iliski. bu kadar.
tupler tek kullanimlik cunku koruyucu maddesi falan yok. bozulabilir. iki kere kullanmayin yarisini saklayip.
canim o cikan yeni urunu. zannetmiyorum fark olsun. ama kit kanaat kullanmayin. bol kesed de bolca dokmeyin. aslinda tuple ideal kullanimi gosteriyor.
kibelecim çok teşşekürler cevabın için. sana bir soru daha soracağım. aldığım üründe exp:12/2008 yazıyor yani son kullanma tarihi bu ay. dolayısı ile 6 adeti ben bu ay kullanmak istemiyorum. aldığım yeri aradığımda. amerikedan ithal ettikleri firmada, amerikan sağlık sisteminden dolayı kullanım ömrünün az yazıldığını , ama +2 yıl daha kullanılabileceğini söylemişler. pek içime sinmedi doğrusu. sen amerika idin bir bilgin var mı? yani bu ürünü 2009 da da kullanbilir miyim?
bir de üstündeki yazıları okurken anladığım kadarı ile ilişkiden 15 dakika önce tüpü kullanın yazıyor galiba. öyle midir.? şimdiden cevabın için teşekkürler.
merhaba cevap vereyim. ben genelde hep iliskiden az once surdum cunku akiyor:) asagiya. ben ise daha cok spermler iceri girdikten sonra onlarla kalmasini istiyorum.
Son kullanma tarihine gelince. sallamasinlar. bak arkadasin 2010 mus. oyle olsa ona neden uzun tarih vermisler. ellerindeki kalan urunu gondermek istemisler. sen soyle. ben bu urunu ya gerti gonderecegim bana duzegununu gonderin ya da kullanmadiklarim icin bir dahaki aldigimda indirim isterim de. atiyorum ben 4 tanesini falan kullaniyordum ayda. 2 tanesi bir sonraki aya kaliyordu. bunun bir de 3lu paketlisi var. ya da sana onu bedava gondersinler. umarim halledebilirsin.
wannacım sağol cevabın içn sen nerden aldın ürünü öğrenebilir miyim?
merhaba cevap vereyim. ben genelde hep iliskiden az once surdum cunku akiyor:) asagiya. ben ise daha cok spermler iceri girdikten sonra onlarla kalmasini istiyorum.
Son kullanma tarihine gelince. sallamasinlar. bak arkadasin 2010 mus. oyle olsa ona neden uzun tarih vermisler. ellerindeki kalan urunu gondermek istemisler. sen soyle. ben bu urunu ya gerti gonderecegim bana duzegununu gonderin ya da kullanmadiklarim icin bir dahaki aldigimda indirim isterim de. atiyorum ben 4 tanesini falan kullaniyordum ayda. 2 tanesi bir sonraki aya kaliyordu. bunun bir de 3lu paketlisi var. ya da sana onu bedava gondersinler. umarim halledebilirsin.
slm arkadaşım allah hayırlı evlat nasip etsin çok sevindim:dance:.Bu ilacı kaç ay kullandın onu sormak istiyorum bende ilaçtan almak istiyorumda 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor allah hayırlı evlat nasip etsin:Saruboceq: bilgi verirsen sevinirim.
ya gercekten işe yarıyormu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Arkadasim senin de sordugun soru mu yani? ise yaramasa ne demeye alin kullanin derim yani. ne cikarim var? cebime para mi giriyor? bu urunu ben mi buldum?
ise yaramis ki yazmisiz. ayrica herkes ayri ayri sormasin iste. preseed diye gebelik bolumunde bir aratin yazmadan once. cok yazdik cizdik. ayni sorular ayni sorular.yasakkelime
iyyide bunda sinirlenip kızacak ne var anlamadım adam gibi sordum düzgün cvp verebilirsin vermeyeceksen bu sekilde yorumlama hakkını sana kimse vermiyo
ben burda dalga gecmiyorum bişey sordum
canim bu bir ilac degil yahu. ilac olsa asla ve asla isim vermem.bu igne ilac falan degil. bu bir kayganlastirici. hani bazi bayanlarda vajina kuru olur kayganlasmaz. onun icin ozel sivilar uretirler vajina iliski sirasinda acimasin diye. bu da onun gibi ama bunu kayganlik problemi olan olmayan herkes kullaniyor cunku vajinanin kendi sivisi ile birebir ozellikte. spermler iceri girince sivi ne kadar coksa yuzmeleri o kadar kolay oluyor biliyorsun. mesela kendi dopgal sivindan bile spermler oluyor. cunku spermler 7.2-7.4 asitlik-bazlik (PH) seviyesinde yasiyabiliyor. bazi bayanlari vajinal sivisi 7.0 olsa bile sopermlerin buyuk cogunlugu asitli ortamdan dolayi yasamiyorlar. hani hep derler ya iste su kadar sperm bosalir rahime. iste su kadari hareketsizdir ilerlemez. su kadari yolda ortam sartlarindan dolayi yasamaz vs diye. yani dusunsene nereye gidiyor 50 milyon sperm. 1 degil 2 degil. bu cevre sartlari cok cabuk olduruyor onlari.
Amerikali bilim adamlari da bunun icin bu siviyi gelirtirmisler. Turkiyede de yeni bir sey. yeni yeni eczanelere promosyon urunu olarak gelmeye baslamis. bize hersey gec gelir biliyorsun. Ben ABD deyim bu arada.
spermlerin etrafinda daha cok sivi oldugu icin spermler rahatca yuzup, etraftan en a etkileniyorlar o sebeple yumurta ile karsilasma sanslari artiyor.
kullanimi cok basit. 6li tupler seklinde satiliyor. her iliskiden once 1 tup vajinanin icine sikacaksin. tup dediysem kucuk bir miktar var icinde zaten. bir tupu acinca 2 kere kullanamiyorsun. sonra iliskiye goreceksin. bu kadar basit.
ben de 6 ay denedim olmadi. 7. ay uzun yillar sonunda hamile kalmayi basarmis bir kadidnin tavsiyesi olarak bunu duydum kullandim, pisman oldum. ya dedim niye kimyasal bir seyi surdum diye ama o ay hamile kaldim. dis gebelik tek tupum alindi sonra tek tup sansim vardi. o taraftan yumuyrtlayinca hemen gene tuttu. Ben diyorum Allah preseed i sebep kildi.
kibele ben de aldım bu ay ve kullandım inş.tutar.sana da hayırlı doğumlar dilerim canımarkadaslar alanlarin ve bu sekilde hamile kalanlarin cogaldigini gorecegiz insallah. ama lutfen bir ay kullanip pes etmeyin. kimisinde 2-3 ayda tutuyor.
zaten 6 ay tuttmazsa kesin doktora gidin probleminiz var diyor.