Gebeliğe Hazırlık Preseed kullanıp başarılı olanlar yazabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yumurtlama dönemindeyım preesed jel kullanıyorum bakalım inşallah bu sefer tuttururuz
Inşallah hayırlısı olsun canım haberdar et beni de, benim de yumurtlama yarın son jeli vesile kılarak Rabbimden hayırlısını istiyorum herkes için tabiki duayla ve sevgiyle kal

Canım evet maalesef bir gün gecikme beni umutlandırdı olmadı bu ayda 3 aydır deniyoruz bi 3 ay daha deniyicez olmasa doktora gidicez 6 ay olsun bakalım sen de durum nedir canım?
Bendede olmadı malesef bugun hastalandım bızım bır yıl oldu bu ay doktora gıdıcez bakalım ne olacak

Arkadaşlar elimde yazın aldığım 1 kutu preseed jel (çok az kullanıldı en fazla 1-2) ve preseedin babystart ovulasyon (yumurtlama) testi var. İçerisinde 2 adet test mevcut. İhtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum.Bir katkım olursa ne mutlu. Ben tüp bebek tedavisi gördüğümden artık kullanamam malesef :) Son kullanma tarihleri yakın. Jelinki Martta bitiyor testlerin şubatta. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…