- 17 Ekim 2018
- 193
- 165
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yasemin1328
Benı düşündüren sabah yaptıgım test çizgisinin saatler sonra tamanen cıkması o yuzdençok karışığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi sanki hadi hayırlısı kan testi ver hemen çıkar Allah nasip etsin hayırlısı iseBenı düşündüren sabah yaptıgım test çizgisinin saatler sonra tamanen cıkması o yuzdençok karışığım
Amin inşallah hepimize... ama kan testı için biraz daha beklemek istıyorum idrarda net çıksın öyle kan testı vermek ıstıyorum daha öncesınden cok kan testı yapıp hayal kırıklıgına ugradım bu sefer beklıycem..Var gibi sanki hadi hayırlısı kan testi ver hemen çıkar Allah nasip etsin hayırlısı ise
Anladım o zaman hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır ve preseed jeli de vesile kılarak Rabbim nasip etmiştir inşallah.Amin inşallah hepimize... ama kan testı için biraz daha beklemek istıyorum idrarda net çıksın öyle kan testı vermek ıstıyorum daha öncesınden cok kan testı yapıp hayal kırıklıgına ugradım bu sefer beklıycem..
Amin inşallah hepimize... ama kan testı için biraz daha beklemek istıyorum idrarda net çıksın öyle kan testı vermek ıstıyorum daha öncesınden cok kan testı yapıp hayal kırıklıgına ugradım bu sefer beklıycem..
Bugune kadr hep beklemeden kan testıne baktım bu sefer beklıycem kararlıyım:)Beklemek daha fazla strese sokmuyor mu ? Ben heyecandan bekleyemezdim valla tebrik ederim sizi
Inşallah tutar ben de preseed kullanmaya kasımda doğurgan dönemde başlıycamBugune kadr hep beklemeden kan testıne baktım bu sefer beklıycem kararlıyım:)
Bende işe yararsa mutlaka yazarım:)Inşallah tutar ben de preseed kullanmaya kasımda doğurgan dönemde başlıycam
Teşekkürler şimdiden heyacanla bekliyoruzBende işe yararsa mutlaka yazarım:)
Amin hepimize hayırlısı nasıp olur inşallah olumlu olumsuz yazarım 5 kasım bekledıgım tarıh bakalımTeşekkürler şimdiden heyacanla bekliyoruzdualarımız sizinle hayırlısı nasip olur inşallah
Az kalmış inşallah, bi de benim sorum var sizlere hanımlar bu jeli kendi vajinamiza sürmenin yanısıra eşimizin penisine de sürebilir miyiz bi zararı olur mu ya da yan etkisi hem ben kendime hem de o kendine sürse bi şey olur mu ?Amin hepimize hayırlısı nasıp olur inşallah olumlu olumsuz yazarım 5 kasım bekledıgım tarıh bakalım![]()
Jelle beraber enjektör de gelıyor sen enjektörle kendınde uygulamalısın ama eşinde kullanabıır tabı bazen ben kullandım bazende sadece esım sürdü ben enjektörle kullandım ıkı kereAz kalmış inşallah, bi de benim sorum var sizlere hanımlar bu jeli kendi vajinamiza sürmenin yanısıra eşimizin penisine de sürebilir miyiz bi zararı olur mu ya da yan etkisi hem ben kendime hem de o kendine sürse bi şey olur mu ?
Anladım çok teşekkür ederim, enjektör ile uygulama olacağı üstünde yazıyor kullanım şekline uyacağım yaparken ama bazen de ben enjekte etmesem de sadece eşim sürse ya da aynı anda ikimizde kullansak oluyor mu diye merak etmiştimJelle beraber enjektör de gelıyor sen enjektörle kendınde uygulamalısın ama eşinde kullanabıır tabı bazen ben kullandım bazende sadece esım sürdü ben enjektörle kullandım ıkı kere
Üzülme hayırlısı olsun bir vakti elbet vardırKızlar malesef preesedle ilk ayım olumsuz oldudayanamayıp kan testi yaptım sonuç negatif
Aynen vakti vardır o yuzdendır:)Üzülme hayırlısı olsun bir vakti elbet vardır
Selam canım kalıtelı sperm 3 gune yakın yaşar yumurtada 1 gune yakın yaşar eger yumurtlamadan ıkı gun önce bırlıktelık olursa hamılelık sansı var demektır ancak bana sorarsan gun aşırı ilişki yaşamak en ıyısı yumurtlama gunune yada bır gun öncesıne ilişkiyi denk getırebılırsen daha ıyı olurKızlar selam bişey sormak istiyorum hamilelik illa yumurtlama döneminde mi tutar diğer günlerde yaşadığımız korunmasız ilişki tutar mı sizce tabiki Rabbim bilir ama böyle yaşantılayan var mı merak ediyorum insan umut ediyor bebek düşüncesi bile güzel inşallah isteyen herkese (hepimize) nasip olur.
DUALARIMDASINIZ![]()
Selam Çok teşekkür ederim cevabın için:)Selam canım kalıtelı sperm 3 gune yakın yaşar yumurtada 1 gune yakın yaşar eger yumurtlamadan ıkı gun önce bırlıktelık olursa hamılelık sansı var demektır ancak bana sorarsan gun aşırı ilişki yaşamak en ıyısı yumurtlama gunune yada bır gun öncesıne ilişkiyi denk getırebılırsen daha ıyı olur