Gebeliğe Hazırlık Preseed kullanıp başarılı olanlar yazabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ki pembe rengiydi özellikle kontrol etmiştim tarihini paket üzerinde bir problem yoktu hamile kalmadım malesef
Hayırlısı olsun
Bende ilişkide ağrı ve kuruluk hissi var normal kayganlaştırıcı kullanmamak için bunu almak istiyorum spermlerin kalitesine zararlı değil aksine sperm dostu dediler inşallah bunu vesile kılarak Rabbim hayırlısını nasip eder.

inşallah evet doğru bende de jel olmadan olmuyor ne yazık ki preseed kullanıyorum sadece kuruluğu gidersin diye

Yumurtlamadan öncekı gün ve yumurtlama günü presed jel kullandım yumurtlamadan sonraki 4. Günüm ve kasık ağrım var sürekli inşallah tutmuştur. Şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım:)

Yumurtlamadan öncekı gün ve yumurtlama günü presed jel kullandım yumurtlamadan sonraki 4. Günüm ve kasık ağrım var sürekli inşallah tutmuştur. Şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım:)
Merhaba inşallah tutar gelişmeleri de yazar mısınız ben de almak istiyorum o jelden nerden aldınız memnun kaldınız mı uygulamada nasıl yaptınız bilgi verir misiniz ben de çok tereddütte kaldım cevremdeki arkadaşlar kullanma diyor ama vajinal kuruluk bende de var o yuzden kullanmak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var:)

Bende çok araştırdım hemen hemen her siteye baktım doktor tavsıyelerınede baktım bence olumsuz bır durum yok kuruluk yaşayanlar mutlKa kullanmalı dıye düşünüyorum gebelıge yardımcı olurmu görücez! İlişkiden beş dk önce şırıngayla 2-3 ml kullanıyordum fazla gelıyor ama olsun ovulasyon testinide yaptım bakalım gelişmelerı yazarım

Hadi hayırlısı inşallah Rabbim nasip eder.
Hangi rengini aldınız bi de 3 lü kutu mu fiyatını da yazabilir misiniz size zahmet eczanelerde satılıyor mu

Hadi hayırlısı inşallah Rabbim nasip eder.
Hangi rengini aldınız bi de 3 lü kutu mu fiyatını da yazabilir misiniz size zahmet eczanelerde satılıyor mu
Pembe olanı aldım tek kutu g....g... sitesinden aldım reklam olmasın dıye yazamıyorum ama cok bılındık bir sıte fiyatı 135 tl

Teşekkürler anladım zaten :)
Eczaneye de sorayim olmasa ben de botanik ecza diye bir yer duydum oradan bakayım fiyatı gayet uygun almışsınız benim baktığım sitede 160tl idi aynı jel sonuçta ama inşallah faydasını görürüz. Yumurtlamaya birkaç gün kala başlayın ve yumurtlama dönemlerinde de kullan diyolar ama birinden onay bekliyorum sanki ben alıp ta kullanmak için:)
Allah nasip eder de bebelerimizi kucağımıza alırız inşallah

Merhaba kızlar bugün preseed jel aldım mart 2019a kadar geçerli yumurtlamaya yakın başlıycam 179tlye aldım eczaneden zor bulunan bir jel neredeyse tüm eczaneleri aradım ama çok şükür buldum inşallah bunu vesile kılarak Rabbimden hayırlısını diliyorum hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah vesile olur Benim kasık ağrım var ama yinede cok umutlanmak istemıyorum

Kızlar bende kullanıyorum geçen ay almıştım geçen ay tutmadı bu ay da ovulasyon takibi yaptım jeli de kullandım tabi sadece yumurtlama zamanım da kullanıyorum jeli 2 gün diğer günler kullanmıyorum bugün adet oldum malesef yine olmadı önümüz de ki yumurtlama zamanım da hem ovulasyon hem jeli tekrar denicem inşallah bir daha gerek kalmaz inşallah hepimiz kavuşuruz kızlar

İnşallah... genelde jelı kullananlar başarılı olmuş inşallah bizdede işe yarar. Şuan kullanan 3 kişiyiz bakalım sonuç ne olacak:)

İnşallah... genelde jelı kullananlar başarılı olmuş inşallah bizdede işe yarar. Şuan kullanan 3 kişiyiz bakalım sonuç ne olacak:)

İnşallah Can'ım benim çabalarımızın karşılığını en kısa zamanda görürüz inşallah hayallerimize bebişlerimize kavuşuruz

Yumurtlamaya yakın da kullanın diyorlar yani mesela yumurtlamana birkaç gün kala başla kullanmaya ve aynı zamanda yumurtlama günlerinde de kullanın diyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bat günüm 5 kasım sabah test yaptım zar zor görünen bir cizgi çıktı ama emın olamadım tabı hala emın olamıyorum cizginin çıkıp çıkmadıgına neyse saatler sonra baktım ççizgi tamamen çıkmış fotoyu atıcam bı bakın ya çok karışığım

Eklentiler

• 9291020B-A180-448F-B160-906CD2A7449B.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 45
Cnm gebelik var emin olmak icin yarın sabah ilk idrarla yeniden yap ,hadi hayırlısı

Cnm gebelik var emin olmak icin yarın sabah ilk idrarla yeniden yap ,hadi hayırlısı
Öyle mi dıyorsun ya hadı inşallah aslında çok belırtısı var göğüslerım patladı patlıycal gıbı kasık agrısıda var ama hayal kırıklıgına ugramal istemıyorum hastanede çalışmama ragmen kan testı yaptırmıyorum su ıdrar bı cıksın öyle kan testı yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…