- 17 Ekim 2018
- 193
- 165
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yasemin1328
-
Ben 1 ay kullandım yumurta takibi yaptığım ayda ama faydasını görmedim sonra tekrar almak istemedim sanki herkes onunla mı hamile kalıyor. Olacağı varsa her halükarda olur maddi ve manevi kendimizi yıpratıyoruz sadece bu süreçteMerhaba 1 yıllık evliyim 7-8 aydır denememize rağmen gebelik oluşmadı. Preseed kullanıcam bu ay detaylı bir şekilde gelişmeleri yazarım merak edenler için. Son zamanlarda kullanıp başarılı olan var mı?
Aslında stres yapmasam belkı hemen olucak ama malesef düşünmeden yapamıyor insan bakalım bende bu ay denıycem belkı işe yararBen 1 ay kullandım yumurta takibi yaptığım ayda ama faydasını görmedim sonra tekrar almak istemedim sanki herkes onunla mı hamile kalıyor. Olacağı varsa her halükarda olur maddi ve manevi kendimizi yıpratıyoruz sadece bu süreçte
Tüm yorumları okudum çoğu kişi başarılı olmuş kimisi ilk ayda kımısı 2. Ayda yenıden kullanmayı düşünmedin mi? En azından 2 veya 3. Ayda turabılırdıCanım ben bir ay kullandım bir faydasını görmedim ama işe yaramış bazılarında
Tüm yorumları okudum çoğu kişi başarılı olmuş kimisi ilk ayda kımısı 2. Ayda yenıden kullanmayı düşünmedin mi? En azından 2 veya 3. Ayda turabılırdı
Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize.. bende işe yararsa yazarım mutlakaBen düşünmedim olacak olursa zaten olur bir şeyler kullanarak şartlıyodum kendimi.Ama faydasını gören çok olmuş İnşallah sana yarar.
İlk 3 ay bende taktım kafaya ama durdum dedim sanki 10 yıldır cocuk olmuyor gibi kendimi soktuğum hallere bak diye akışına bıraktım stresi uzak tuttum şimdilik bol dua ediyorum ve Rabbim inşallahh en kısa nasip eder hepimize ben herkese dua ediyorum ellerimi açıp sadece kendime değilAslında stres yapmasam belkı hemen olucak ama malesef düşünmeden yapamıyor insan bakalım bende bu ay denıycem belkı işe yarar
Rabbim dualarını kabul etsin İnşallah en yakın zamanda nasip eder hsyırlısıyla hepımızeİlk 3 ay bende taktım kafaya ama durdum dedim sanki 10 yıldır cocuk olmuyor gibi kendimi soktuğum hallere bak diye akışına bıraktım stresi uzak tuttum şimdilik bol dua ediyorum ve Rabbim inşallahh en kısa nasip eder hepimize ben herkese dua ediyorum ellerimi açıp sadece kendime değil
Ben bu yumurtlama dönemınde kullandım ov. Takibinıde yaptım inşallah işe yarar olmazsa doktora gıdıcem artıkkuruluk problemi ile kullandım ama preesed jelin zarar vermeyen kayganlaştırıcı olması dışında bir işe yaradığını düşünmüyorum hatta uzun bir müddet kullandım 6 ay kadar.
Ne kadar süredir deniyorsun bebek için?Ben bu yumurtlama dönemınde kullandım ov. Takibinıde yaptım inşallah işe yarar olmazsa doktora gıdıcem artık
8 ay oldu bır yıllık evlıyız 8 aydr denıyorz ov takıbı yaparak ama olmuyorNe kadar süredir deniyorsun bebek için?
Senin ne kadr oldu?8 ay oldu bır yıllık evlıyız 8 aydr denıyorz ov takıbı yaparak ama olmuyor
Ovülasyon takibini ben yapmıyorum evde vir sürü test var iki ay yaptım tutmadı düzenli ilişki olduktan sonra gerek yok aslında sadece stres getiriyor ne zaman belircek çizgi diye diye.... 5 ay oldu benim. Estradiol düşük onu yükseltmeye çalışıyorum.8 ay oldu bır yıllık evlıyız 8 aydr denıyorz ov takıbı yaparak ama olmuyor
Kızlar merhaba ben de o jelden almak istiyorum nerden alabilirim bende ağrı oluyor jelsiz ilişkiye giremiyorum spermlerin etkisini öldürmesin diye diğer kayganlaştırıcılari bıraktım bu jele sperm dostu diyorlar o yüzden ben de alıp kullanmak istiyorum 1.5 yıldır evliyim son 1 aydır bebek çalışmalarına başladık ovulasyon takibi yapıyorum ama jel kullanmam lazım yardımcı olur musunuz bilenler ya da kullananlar?
Teşekkürler peki hamile kaldınız mı inşallah spermlerin etkisini yok etmez diye umut ediyorum bi de renkleri varmış hangisini getirttiniz siz eczaneden almak istiyorm internette son kullanma tarihleri geçeni gönderiyorlar diyorlar ne kadar doğru ?kuruluk için çok iyi pahalı olsa da değer spermlere zarar vermediği için ben eczacıma getirtmiştim kutusu 150 tlydi intertnette satışıda mevcut eczanelere de sorabilirsiniz yoksa da getirttiriyorlar
Teşekkürler peki hamile kaldınız mı inşallah spermlerin etkisini yok etmez diye umut ediyorum bi de renkleri varmış hangisini getirttiniz siz eczaneden almak istiyorm internette son kullanma tarihleri geçeni gönderiyorlar diyorlar ne kadar doğru ?
Bilgilendirirseniz müteşekkir kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?