• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullanarak hamile kalan var mı?

Sekernaz1634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
3
Yer
Bursa
Preseed kullanarak hamile kalanlar var mı? Varsa ne kadar sürede etkili oldu paylaşabilirmisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Preseed kullanarak hamile kalanlar var mı? Varsa ne kadar sürede etkili oldu paylaşabilirmisiniz?

Varmis bende ona bakiyodum bayagi hamile kalan varmis

Ben bu ay kullandım. Dün 3+4 gündü. Kan testi yaptırdım. Ne yazık ki 1.20 çıktı sonuç negatif. En az 10 olması gerekiyor. Pozitif olması için. Ile yaramadı yani. Ama 6 ay kullanmak gerekiyormuş.

Vallah bende kadınlar kulübünde okurken rastlayıp buldum. Dr a sordum istersen dene ama böyle birşeye ihtiyacın yok dedi. Benimde 9. Ayım artık gelen giden yok Hala. Geçen ay denedim preseedi. Jel şeklinde ilişkiden önce vajinaya enjekte ediyorsun. Spermlerin uzun süre canlı kAlmasını sağlıyormuş. Çok olumlu yorumlar var 6 aya kadar kesin oluyormuş. Bidaha ki ay tekrar denicem. Bu kez stres yapmıcam inşallah

Ben kullandım canım, ama aynı zamanda yumurta takibi de yaptırdım, evde ovulasyon testi de yaptım.. 3 koldan saldırdım yanii:)))
Denemekte fayda var. Ayrıca öyle vajinaya enjekte etmeye de gerek yok çok fazla gelir.. Penisin ucuna az bişey sürmek yeterli oluyor, biz bu şekilde kullandık.

Ben kullandım canım, ama aynı zamanda yumurta takibi de yaptırdım, evde ovulasyon testi de yaptım.. 3 koldan saldırdım yanii:)))
Denemekte fayda var. Ayrıca öyle vajinaya enjekte etmeye de gerek yok çok fazla gelir.. Penisin ucuna az bişey sürmek yeterli oluyor, biz bu şekilde kullandık.

Ayy ayy ben de mi kullansam acaba dr mu önerdi size bir de ne kadr bu ürün??

Ayy ayy ben de mi kullansam acaba dr mu önerdi size bir de ne kadr bu ürün??

Hayatım g.g. den 80 Tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.. Eczane fiyatı 120 Tl civarı olması lazım.. Bende aynı zamanda kuruluk da vardı o sebeple aldım ben biraz da. Bi de hamile kalmaya çalıştığım için dandik bir ürün kullanmak istemedim. Sonuçta su bazlı bir kayganlaştırıcı yani..Başka bir fonksiyonu olacağını sanmıyorum ben, tamamen pazarlama taktiği diye düşünüyorum.. Kuruluk problemin varsa al tabii ama onun haricinde gereksiz.

Bende aldim kizlar ayni zamanda ovu takibide yapiyorum .Rabbim insaallah vesile kilar. Paylasirim insaallah burdan. Rabbim Cumlemize nasib etsin hayirli saglikli bebekler

Bende aldim kizlar ayni zamanda ovu takibide yapiyorum .Rabbim insaallah vesile kilar. Paylasirim insaallah burdan. Rabbim Cumlemize nasib etsin hayirli saglikli bebekler
cnm ya epey zamandır yazmamıssın hamiş oldugunu gordum hayırlı ugurlu olsun preseed ılemı hamiş kaldın cnm

Ewet cnm 3. Kullanisimda hamile kaldim
Tesekkur edrm cnm Allah im saglikli sihhatli ve uzun omurlu bebis olmasini nasip rder insallah :) dua bekliyorum senden :))

Tesekkur edrm cnm Allah im saglikli sihhatli ve uzun omurlu bebis olmasini nasip rder insallah :) dua bekliyorum senden :))
Amin cnm çok sagol Rabbim isteyen herkese nasib etsin .sende tam teslimiyetle Ona dayan guwen en kisa zamanda sanada nasib olsun insallah cnm

Amin cnm çok sagol Rabbim isteyen herkese nasib etsin .sende tam teslimiyetle Ona dayan guwen en kisa zamanda sanada nasib olsun insallah cnm
Allah razi olsun cnmmm :))

Back