- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
Kzlar bu jeli kullanan varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bişey peki hiç bi sıkıntı yokken mi acaba.evet preseedi 3 ay kullandım ama işe yaramadıBoşa para ben okeyin ısı veren su bazlı olmayan jelle hamile kaldım iki kere.
senden duyunca baktım bende su bazlı olanlar öldürmüyomuş gebeliği engellemiyomuş.inşallah sağlıklıdırlar bebişlerin peki nekadr sürede hamile kaldn kaçkere kullandınEvet bi sıkıntı yoktu. Bende 6 ay kullandım bi işe yaramadi umut fakirin ekmegidir diye herkes praseedden medet umuyor:) kullanmayı bıraktım aman olursa olur dedim evde okeyin jeli vardı şu doktorların spermi öldürüyor dediklerinden onla hamile kaldım iki kere
mayısta kaldım haziran başında düşük oldu temmuzda test yaptım 1 aylık hamilesin dedi doktor şimdi 16 haftalık olduk:) darısı başına su bazlı olan herangi birinden alsan yeter diye düşünüyorum boşa para tuzağı onlarsenden duyunca baktım bende su bazlı olanlar öldürmüyomuş gebeliği engellemiyomuş.inşallah sağlıklıdırlar bebişlerin peki nekadr sürede hamile kaldn kaçkere kullandın
sağsalim kucağına alırsın inşallh canm. benm 1 oğlum var 1düşük yaşadım yine yaşrm diye korkuyorm.inşallh canm işe yarar kısmet hayırlısı olsun.spermler biraz sıkıntılı olabilir yinede işe yaramı acabamayısta kaldım haziran başında düşük oldu temmuzda test yaptım 1 aylık hamilesin dedi doktor şimdi 16 haftalık olduk:) darısı başına su bazlı olan herangi birinden alsan yeter diye düşünüyorum boşa para tuzağı onlar
Canim alakası yok ki benim eşimin spermle ilgili hiç bir sorunu yoktu ama yinede 6 ay kullandım sperm yumurtaya gitmedi :)) zamanı gelince olucak sen normal ilişkiye girsağsalim kucağına alırsın inşallh canm. benm 1 oğlum var 1düşük yaşadım yine yaşrm diye korkuyorm.inşallh canm işe yarar kısmet hayırlısı olsun.spermler biraz sıkıntılı olabilir yinede işe yaramı acaba
anladım canım.bi deneyelim bakalım olur inşallah düşüğünün sebebini biliyomusun.herhangi bi test yaptırdınmı yeniden hamile kalmadan önceCanim alakası yok ki benim eşimin spermle ilgili hiç bir sorunu yoktu ama yinede 6 ay kullandım sperm yumurtaya gitmedi :)) zamanı gelince olucak sen normal ilişkiye gir
Yok yaptirmadim kimyasaldi üstünde durmadık cnm zaten 20 gün sonra mutlu haberi aldik:)anladım canım.bi deneyelim bakalım olur inşallah düşüğünün sebebini biliyomusun.herhangi bi test yaptırdınmı yeniden hamile kalmadan önce
Adına sevindim canım sağsalim al bebişini kucağına inşallah :)Yok yaptirmadim kimyasaldi üstünde durmadık cnm zaten 20 gün sonra mutlu haberi aldik:)
İki tarafta da sorun görünmüyorsa yada spermlerde hareket ve sayı azsa..Arkadaşlar merhaba umarım mesajımı görürsünüz ve cevap veren olur ben bugun internette okuduklarımdan etkilenerek preseed jeli aldım ve tamda yumurtlama dönemindeyim ancak sormak istediğim bişey var bu jel hangi durumlarda etkili yani ne sebepten dolayı hamile kalanayanlarda etkili oldu bilen var mı
Boşa para ben okeyin ısı veren su bazlı olmayan jelle hamile kaldım iki kere.
Isi veren su bazlı olmayan jeller öldürüyor diyolar ama onla kaydıysam sende herhangi bi su bazlıyla kalabilirsinTam olarak markası nedir