Amin sağolun darısı size insallah Yanlış söylemişler size ben ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama günlerimde kullandım sadece 2 tane kullandım yaniGözünüz aydın rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne şekilde kullandiniz acaba bende kullandm bu ay bir yerde hepsini aynı ay içinde kullanmamiz gerektiğini söylendi bende belli aralıklarla bir 8 tüpü 8 aralıktan bu güne kadar kullandm ve bitti son 5 gün adet döngüme bekliyorum iste P pamuk3419
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gynoseed jel kullananlar?1
- Konu Sahibi nisanurs98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Siz sansliymisiniz çogu insn bir sonuç alamamış ama jelin bir zarari yokmuş sadece spermin yumurtaliklara daha hızlı ilerlemesine ve canlı kalmasına yardımcı oluyor ben hepsini kullanarak en fazla şansı attirmisimdir ama zaten iki üç tanede kullnsm bu ay olmazsa daha kullamicktm bnde onun için bitirmk istedim son 3 gün bakalm nasip oldumuAmin sağolun darısı size insallah Yanlış söylemişler size ben ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama günlerimde kullandım sadece 2 tane kullandım yani
Heee anladım ben bu ay hiç kullanmadım bakalım ne olcak normal yolla 2.ay varikoselden sonra nasipAmin sağolun darısı size insallah Yanlış söylemişler size ben ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama günlerimde kullandım sadece 2 tane kullandım yani
Bize doktor 4-5 ay sonra olur demişti ama 3. Ay girmeden olmuş tabi jelde denedik ama hangisi faydalı oldu bilemiyorumHeee anladım ben bu ay hiç kullanmadım bakalım ne olcak normal yolla 2.ay varikoselden sonra nasip
Ya orası öyle ama tabi esimde varkıselden ameliyat olmustu belkide jel fayda etmedi ameliyat sayesinde oldu bilemiyorum inşallah rabbim sizede nasip ederSiz sansliymisiniz çogu insn bir sonuç alamamış ama jelin bir zarari yokmuş sadece spermin yumurtaliklara daha hızlı ilerlemesine ve canlı kalmasına yardımcı oluyor ben hepsini kullanarak en fazla şansı attirmisimdir ama zaten iki üç tanede kullnsm bu ay olmazsa daha kullamicktm bnde onun için bitirmk istedim son 3 gün bakalm nasip oldumu
Amin Allah razı olsun inşallah kan verdim sonuç bekliyorum nöbetçi eczane bulamdm test yapamdm heyecnla ve korkuyla bekliyorum yine negatif gorürsm çok üzülücem biliyorumYa orası öyle ama tabi esimde varkıselden ameliyat olmustu belkide jel fayda etmedi ameliyat sayesinde oldu bilemiyorum inşallah rabbim sizede nasip eder
Jel sayesinde mi bilmiyorum ama jel kullandığım ay hamile kaldım takviye olarak başka bişe kullanıyodum ama söylediğiniz takviyelerden de memnun olan baya kişi görmüştümKizlar merhaba ben bir gebenin günlüğünden inolac inovitol falan alacagim jel de alacagim başlığı görünce yazmak istedim acaba diger soyledigim takviyelerden de kullanan oldu aranizda ? Bende jel alacagim faydasi var diyorsunuz galiba degil mi cok umutluyum
Yaaa xok sevindim sağlıkla kucaginiza alın inşallah sizin kullandığınız takviye neydi peki rica etsem söyleyebilir misinizJel sayesinde mi bilmiyorum ama jel kullandığım ay hamile kaldım takviye olarak başka bişe kullanıyodum ama söylediğiniz takviyelerden de memnun olan baya kişi görmüştüm
Thancs women doktor önermişti içerik olarak baya zengin bi arkadaşım da bunu kullandığı ay hamile kaldııYaaa xok sevindim sağlıkla kucaginiza alın inşallah sizin kullandığınız takviye neydi peki rica etsem söyleyebilir misiniz
Hemen inceleyeyim cok teşekkür ederimThancs women doktor önermişti içerik olarak baya zengin bi arkadaşım da bunu kullandığı ay hamile kaldıı
Rica ederimmHemen inceleyeyim cok teşekkür ederim
Aa hadi ya bizim de geçen ay olmadı bu ay denedik bakalım 9 gün var adete , 2.ayinda mi oldu seninBize doktor 4-5 ay sonra olur demişti ama 3. Ay girmeden olmuş tabi jelde denedik ama hangisi faydalı oldu bilemiyorum
2. Ay doldu ama tam 3 ay olmamıstıAa hadi ya bizim de geçen ay olmadı bu ay denedik bakalım 9 gün var adete , 2.ayinda mi oldu senin
Hayırlısı olsun hakkınızda canımAmin Allah razı olsun inşallah kan verdim sonuç bekliyorum nöbetçi eczane bulamdm test yapamdm heyecnla ve korkuyla bekliyorum yine negatif gorürsm çok üzülücem biliyorum
Bizim de iki ay doldu bakalım tam üç ay olmadı denedik beklemedeyim2. Ay doldu ama tam 3 ay olmamıstı
Hayırlısı olsun canımBizim de iki ay doldu bakalım tam üç ay olmadı denedik beklemedeyim
Adetime 5 gün var bakalım bu ay oldu mu meeak ediyorum bendeHayırlısı olsun canım
İnşallah olmuşturAdetime 5 gün var bakalım bu ay oldu mu meeak ediyorum bende
Ay insallahh dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurİnşallah olmuştur