• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed jel

Ozlemyldz123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
22
5
6
24
Merhaba 2 yıllık evliyim 7 aydır bebek deniyoruz ama bir sonuç alamadık eşimin sperm testinde sorun çıktı ileri hiz ve kalite olarak proxeed Plus kullanıyor 3 aydır ama hala bir sonuç alamadık insan normal olarak heyecanlanıp acele ediyor araştırmalarım sonucunda preseed jel ile karşılaştım kullanan hamile kalan var mı

Merhaba 2 yıllık evliyim 7 aydır bebek deniyoruz ama bir sonuç alamadık eşimin sperm testinde sorun çıktı ileri hiz ve kalite olarak proxeed Plus kullanıyor 3 aydır ama hala bir sonuç alamadık insan normal olarak heyecanlanıp acele ediyor araştırmalarım sonucunda preseed jel ile karşılaştım kullanan hamile kalan var mı
Ben kullandım ama tamamen kuruluk nedeniyle o dönem öyle bı sıkıntım vardı ve şuan iki yaşına girecek çocuğum insallh sizede nasip olsn

merhaba,
jelden alıp kullandınız mı işe yaradı mı bende almayı planlıyorum

Back