- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
-
- Konu Sahibi Sevgilitweety
Sana kısa bi süre olmuş canım bana 3,5sene sordular hayırlısı olsun ınş ama 2.nezamn diye de soruyolar emin olInsallah canım ama senin yine bir cocugun varrabbim yokluklarını göstermesin ben evlendiğimden beri herkes cocuk soruo ilk üç ay istemedik korunduk keske o süredede korunmasaydık ama işte bilemiosun
Kaç aydır cocuk istiyosunuz canımben de bu ay alıcam jelden. umarım sonuç verir
17. ayımız canım. evlendiğimizden beri istiyoruz. geçen ay tedaviye başladım klomen+ çatlatma iğnesiyle. ama geçen ay tutmadıben de bu ay alıcam jelden. umarım sonuç verir
Slm canım bende biraz korkmuştum kullanırken ama olmadı zaten.çoğu dusukle sonuçlanmış sağlıksız spermleride taşıdığı için.ama normal dogumlarda olmuşSelam kizlar ben gecen sene preseed jel kullandigim ay hamile kaldim bu hamilelik 3 bucuk ay surdu bebek anensafeli olmustu yani ust kafa kemigi olusmamisti suni sanciyla dogum yaparak sollandirmak zorunda kalmistim yasama sansi yok tu malesef sonra ben hic korunmadim 10 ay dir hamile kalamadim preseed jel kullanmak istiyorum ama korkuyorum acaba kiremdenmi sagliksiz oldu cok kotu gunler gecirdim tekrar ayni seyleri yaşamak istemiyorum ama bebek cok ist
Gitti gidiyora bak cnmKizlar bir şey soracağim bu preseed jeli bulmak bu kadar zor mu yaa bulamiyorum. Her sordugum eczane once yuzume bakiyor sonra depolara sorup bu jel yok diyorlar. Sizde bu kadar zor mu buldunuz