prensesin çeyiziiiii =))) burdan buyrun !!

evet canım bende boya ve temizlikle uğraşıyorum buaralar ve eşyalar gelmeye başlıyor perşembeden itibaren inşallah 15 hazirana kadar herşey tam olacak =)) haklısın seninki cidden zormuş , eminönüne sabah çok erken gitmeye çalış haftasonu o kalabalıklığı anlatamam 9 da orda olsan güzel olur mesela =) ben perşembe akşamı beşiktaş tarafnda kına + düğün yapcam bindallıyı gelinliğimin üzerine giycem geleneği sürdürelim istiyorum hatta fazladan bindallı bulursam kardeşim arkadaşlarım kuzenlerim giyecek =) güzel bi konsept olur die düşündüm ..

evet canım bende boya ve temizlikle uğraşıyorum buaralar ve eşyalar gelmeye başlıyor perşembeden itibaren inşallah 15 hazirana kadar herşey tam olacak =)) haklısın seninki cidden zormuş , eminönüne sabah çok erken gitmeye çalış haftasonu o kalabalıklığı anlatamam 9 da orda olsan güzel olur mesela =) ben perşembe akşamı beşiktaş tarafnda kına + düğün yapcam bindallıyı gelinliğimin üzerine giycem geleneği sürdürelim istiyorum hatta fazladan bindallı bulursam kardeşim arkadaşlarım kuzenlerim giyecek =) güzel bi konsept olur die düşündüm ..

Çok erken gitmeyi planlıyoruz zaten inş planladığımız gibi gider.. Bu arada bindallıyı gelinliğin üstüne giymek ne demek ki :D BEn hiç bilmiyorum

canım hepsini Altınhan'dan aldık Eminönünden Doğubankın karşısından nakite güzel indirim oldu yarın teslim inş =))

buzdolabı 2850 tl
çamaşır 1620 tl
bulaşık 1500 tl

modelleri de : buzdolabı -> bosch 57 sb 34
çamaşır -> bosch 247 b3
bulaşık -> bosch 58 n 36

Çok erken gitmeyi planlıyoruz zaten inş planladığımız gibi gider.. Bu arada bindallıyı gelinliğin üstüne giymek ne demek ki :D BEn hiç bilmiyorum

canım benim perş akşamı düğün olacak salona gelinlikle gircem son 1 saat kınaya çevircemm bindallıyı ya şalvarlı falan almak lazım ya da önü açık elbise gibi arkadaşımda bunu denedim ben çok sevdim sanırım bundan giycem =))

Eklentiler

• $IMG_6535.webp
    $IMG_6535.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_6536.webp
    $IMG_6536.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_6537.webp
    $IMG_6537.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_6540.webp
    $IMG_6540.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 70
bişeyler daa ekliorumm canlar =)) en çookk bievden aldığım baharatlığımı ve dondurma kaplarımı seviyorummmmmm =))

Eklentiler

• $86301276_tn50_0.webp
    $86301276_tn50_0.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 82
  • $download.webp
    $download.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_7114.webp
    $IMG_7114.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 82
  • $IMG_7133.webp
    $IMG_7133.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $10507_buyuk.webp
    $10507_buyuk.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $tefal-smart-silver-0-0.webp
    $tefal-smart-silver-0-0.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $felix-fl-558-nero-x.webp
    $felix-fl-558-nero-x.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 81
canım son eklediğin ciciler çok güzel. baharat takımına bende bayıldım:16: düğün yaklaştıkça eksikleri baya azalttın sanırım:)

teşekkür ederim canımm , daha eksik var ya biter mi hiç =)
şimdi eşya teslimi perde vs derken zaman geçiyor daha fotolarr koycam cicileriminn =))
tost makinası ve kettle eksik şuan modeller arasında kararsızz kaldım ne tavsiye edersiniz ??
homend porselen kettle nasıl mesela kullanan var mııııııııı =)

canımm çok teşekkür ederim dediğin modelleri dikkate alcam renkli olanlar çok sempatik gelioo ama döküm almak gerekmiş sanırım içi dışı döküm mü oluyor tam bilemiorum ama en önemlisi plakaların çıkması sanırım .. tekrar saoll kuzuummmmm =))

buarada yedek nevresim takımı alcam linens indirime girmiooo =(( english home a mı baksam çiçekli böcekli =)

canım benim perş akşamı düğün olacak salona gelinlikle gircem son 1 saat kınaya çevircemm bindallıyı ya şalvarlı falan almak lazım ya da önü açık elbise gibi arkadaşımda bunu denedim ben çok sevdim sanırım bundan giycem =))

Anladım :d Resimdeki bindallıyı begendm ben de güzelmiş model olarak zaten öyle düşünüyorum ben de kaftan gibi. Şalvarlıları pek beğenmedim ben sanki. Rengi de güzelmiş mor gibi geldi bana :)

diğerleri ihtiyaç zaten güzeli çirkini yok :1: hepsi çok güzel ama güle güle kullan hepsini :46:

teşekkür ederimm kuzumm =)) bikaç eksik var artık eve direk getirmek istiorum onları da şimdi tamir boya vs var 15i eşya teslim pofff biz ağırdan aldık sanırımm şimdi böle yoğunluk oluoo =) olsunn bu da güzell ..

Anladım :d Resimdeki bindallıyı begendm ben de güzelmiş model olarak zaten öyle düşünüyorum ben de kaftan gibi. Şalvarlıları pek beğenmedim ben sanki. Rengi de güzelmiş mor gibi geldi bana :)

eet canım mora çalan bi renk =) eflatunumsu *
bu biraz hürrem elbiseleri gibi bi de ben bayıldımmmmm eminönünde kapalı çarşı ve civarına bakarsın 150-170 tl civarı =)
cumartesi bende gidicem sanırımm inş cok sıcak olmazz

teşekkür ederimm kuzumm =)) bikaç eksik var artık eve direk getirmek istiorum onları da şimdi tamir boya vs var 15i eşya teslim pofff biz ağırdan aldık sanırımm şimdi böle yoğunluk oluoo =) olsunn bu da güzell ..

canım ablamlardan ağırdan aldılar ama hepsi 1 haftada olup bitiyo hiçç telaş etme tatlı yorgunluklar bunlar içinde oturucağın yuvanı yapıyosun ah ah :16:

son aldıklarını güle güle kullan canım dondurma kaplarını bende çok beğeniyorum:34:

canımm çok teşekkür ederim dediğin modelleri dikkate alcam renkli olanlar çok sempatik gelioo ama döküm almak gerekmiş sanırım içi dışı döküm mü oluyor tam bilemiorum ama en önemlisi plakaların çıkması sanırım .. tekrar saoll kuzuummmmm =))

buarada yedek nevresim takımı alcam linens indirime girmiooo =(( english home a mı baksam çiçekli böcekli =)

linensi çok övüyorlar canım uzun kullanım açısından...
bi de şunlar var hem de uygun:
Luoca Patisca Rose Turkuaz ift Kiilik Compete Set | Drt Mevsim Setler | drt mevsim nevresim, ift kiilik drt mevsim set, Tek kiilik drt mevsim set, luoca patisca drt mevsim, drt mevsim, Complate set | 80,00 TL
Saten Grup | Menevşe çift kişilik pamuk saten pano nevresim takımı PEMBE | BRİLLANT

canım yine desen olarak bi sarev bi linens diill içime sinmeden de almak istemiyorum eminönüne bi bakcam h sonu yine çook teşekkür ederimm buarada =))
canımm son 1 ayyyyy =)) birlikte sayıyoruzzzz

Back
X