- 6 Aralık 2012
- 673
- 68
- 323
- 39
- Konu Sahibi bebekprenses
Yatak örtün çok şıkmış
Mutlulukla kullan inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun harika hepsi... Güle güle kullanın
Yatak örtün çok şıkmış
teşekkür ederimm =))
heyecan stres şımarıklık kapris vs hepsi bendeee =)) Allah hem bana hem yakınlarıma sabır versin diorumm =)))
Canım son bir ay kalmış aldıkların sadece bana mı az geldi ? yoksa ben detaylarla fazla uğraşan biri miyim :)
Yine de aldıklarına bayıldım canım güle güle kullan.
wla canm bn nişanda bile kafayı yicektim çok zordu bnm için..düşünüorm allah yardım etsin...ama bence hiç sıkma kendini düğünde en çok sen eğlenn :))
çook teşekkürler =)) inşallah ,
düğün ne zaman 29 mu 30 haziran mı. Benim 29 haziran :) ben de İstanbul gelini olacağım :) Ankarada yaşıyoruz nişanlımla ama aileler orda olduğu için İstanbulda evleneceğiz :) Benim daha çok eksiğim var bu hafta eve demirbaşlar yerleşecek ve ben de bir hızla hepsini alacağım inş :) Önceden hiç akıl edemedim sadece bir iki parçam var neyse hallolacak inşYemek takımına vs eminönünde bir bakacağım uygun fiyatlı oldukları söyleniyor ama beğenemezsem kütahyanın takımını alacağım sanırım çeyiz setini yani bakalımm :9
Canım tam son dakika golu atmışsınız çok begendimm. Ağzınızın tadı hiç bozulmadan kullanın inşallahh![]()
kızlarrrrr beyaz eşyaları son 15 gün alırız diyorduk ama haftasonu hallettik =)))
prens başından beri siyah diodu hepsinde tercihimiz siyahtan yana oldu =))
işte beyaz pardonn siyah eşyalarımızzzZzZzzZZZzzzzzz =)))
Eki Görüntüle 721457 Eki Görüntüle 721456 Eki Görüntüle 721458 Eki Görüntüle 721459
canım siyah eşyalarınız güle güle aşkla kullan inş![]()
beyaz -pardon siyah eşyaların- hayırlı olsun canım
çok şık görünüyorlar, sağlıkla ve mutlulukla kullanın inşallah![]()
benim çok karışık 27 haziran perşembe istanbulda düğün+ kına gecesi 29 haziran istanbul nikah 30 haziran sakarya da düğün =)) 3 kez gelinlik giyip doycam inşallah =)) benim de eksikler var bitmio haftasonu beyaz esya yatak odası gelebilir bu aralar ınanılmaz yorgunluk yoğunluk Allah kolaylık versin valla ya eminönünde herşey uygun nakitin varsa pazarlık yap sonuna kadar mercanlar tarafına git mutlaka benim çoğu mutfak eşyam hisar çok beğenerek aldım =) emin ol eminönünde bulursun kütahya güral hisar biev karaca her marka var canım =) birlikte gerisayım yapıyoruz nerdeysee heyecan stres nasıl fena di mi =)