Prensesimin isminde çok kararsızım...

Ensglsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
19
5
34
Daha yeni öğrendim kızımın olacağını.. Aklımızda bir isim mevcut ama hala çok kararsızım önerilerinizi isimlerin anlamlarıyla beraber bekliyorum..

nisa benım ismimdir her anlamda guzel kadın demektır kur anda bı suredır kadın haklarından bahseder
ahsen en ıyısı en yucesı demektır
nevra ısıklı parlak cıcek demektır
:)
hayırlı olsun

Nisayı düsünmüştüm evet cok güzel anlamları.Aslında eylül istiyoruz ama yanına kuranda gecen bir isim daha eklemek istiyoruz.En azindan kulağına öyle okunmalı.tesekkur ederim

Nisayı düsünmüştüm evet cok güzel anlamları.Aslında eylül istiyoruz ama yanına kuranda gecen bir isim daha eklemek istiyoruz.En azindan kulağına öyle okunmalı.tesekkur ederim
elif olabılır
herseyın baslangıcı elif :)

Erva, Şura, sare bence bu isimler cok guzel. Benim kizim olsa bunlardan birini koyardim heralde :))

Elif görümcemin ismi.sare icinde anlamsiz topluluk falan dediler diye vazgecmistik yoksa eşim cok istemisti

"Layezal" farklı biraz ama cesaret edip koyar mısınız bilmiyorum, benim hoşuma gidiyor
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…