Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim öykünün masal gibi odası

çok güzel ve zevkle döşenmiş bir oda olmuş canım bebeğin sağlıkla gelsin odasına umarım sana bağlı hayırlı bir evlat olur
Allah daha da güzellerini isteyenlere nasip etsin

kızın çok şanslı beyaz melek çok güzel bir odası o daha doğmadan herşeyini özenle hazırlayan bir anne ve babası var.opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla bir arada büyütmeyi nasip etsin

çok güzel ve zevkle döşenmiş bir oda olmuş canım bebeğin sağlıkla gelsin odasına umarım sana bağlı hayırlı bir evlat olur
Allah daha da güzellerini isteyenlere nasip etsin
teşekkürler canım amin inşallah

kızın çok şanslı beyaz melek çok güzel bir odası o daha doğmadan herşeyini özenle hazırlayan bir anne ve babası var.opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla bir arada büyütmeyi nasip etsin

canım benim çok teşekkürler artık çocuklar çok şanslı doğuyor elimizden geldiğince herşeyini hazırladık
umarım beyenir küçük öyküa.s.

peri prensesinin odası
maşallah herşey güzel
melek cim herşey zevklice hazırlanmış
bebğin sağlıcakla sağsalim dünyaya gelsin
rabbim herkeslere nasip etsin
bende inşallah odasını yaptığım ve sağlıcakla kucağıma aldığım günleri görürüm
kolay doğumlar diliyorum

beyazmelek sana bir sorum olacak sanırım bursadansın hangi doktora gidiyorsun ben hamile oldugumu ögrendimde bilgi almak istiyorum tesekkürler

merhabalar cok güzel olmus odanız alllah sağlıklı bir ömür gecirmeniz dilegi ile
teşekkürler canım sağol

canım birlikte çok bekledik bu bebişleri
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah güzelim
çok teşekkür ederim darısı senin ve içindeki meleyin başına canım

beyazmelek sana bir sorum olacak sanırım bursadansın hangi doktora gidiyorsun ben hamile oldugumu ögrendimde bilgi almak istiyorum tesekkürler
teşekkür ederim canım
benim doktorum jimerde dr jale gürlüler
senin de hamileliğin hayırlı olsun canım:Saruboceq:

tesekkür ederim canım bende ona gittim ama kararsızım ve sezeryan düsünüyorum fiyatlar hakkında bilgin varmı

masal prensesinin odası mı burası opuyorumnanaktan

ne kadar güzel bi oda yapmışsınız

sağlıkla, mutlulukla büyümeyi nasip etsin rabbim odasında

Harika olmuş canım. ınşallah sağlıkla kucağına alır güzel günlerde büyütürsün meleğini a.s.

bayıldım yaaa insanın içi huzurla doluyor böyle şeyleri gördükçe
duygularınızıda çok samimi bir şeklide anlatmışsınız gözlerim doldu okurken
dilerim minik öykü ve eşinizle mükemmel bir hayat sürersiniz

melekcim odanız çok güzel olmuş güle güle büyüsün içinde öykücüğümüz

yerim onun odasınıı nekadar güselll zevkli döşemişsin hele o akkabılarına bayıldımmm maşallahh sağlıklı huzurlu yatsın inş. maşallahh

canım çok güzel olmuşşş...
allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsinnn..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…