Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhangi bir saygısızlık ettiğimi sanmıyorum. prenses gelinliklerine benzemediğini söylemek istedim, çünkü başlığı açarsanız göreceksiniz ki öyle...
tesekkur ederım rabbım herkeze nasıp etsıngelinliğin çok güzelmiş canım ....
çok beğendim ayrıcada sana çok yakışmış....
mutluluklar![]()
amin tesekkur ederım ayy sorma heryerım tastı duvagım tacım etegımde serpme olarak vardı vardıda vardı ısteCanim gelinligin uzeri asiri tasli olsada sana yakismis Rabbim mutlugunu daim etsin ins
dekoltesi harika durmuşşşş![]()
bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
ben ne zamn giyecem ya gelinlikdüğünüme çok var çok hoş olmuş
suratını gizlemeseydinde o güzel yüzünüde görseydik..gelinliğini beğendim..![]()
ayyy teşekkür ederim bu ne güzel bir yorum okuyunca gülümsettin benimutluluklar prenses:) zaten bu fizikle beyaz çuvalda giysen yakışcakmış :) mutluluğun daim olsun :)
tatlım Allah mesut etsin mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocatsıın huzurlu bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
çok yakışmış canım :) mutluluklar dilerim
Konuyu daha önce gördüğümde yazmamıştım ama belirtmeden edemeyeceğim. Bizim prenses gelinliği algımız ne kadar gerçeğinden farklı. Prenses gelinliği bundan çok daha sade olur, taş pek olmaz olsa da az olur. Kabarık eteklisine nerdeyse hiç rastlanmaz. Uzun kuyruğu olur. En büyük farkı da teni ve vücudu çok daha fazla örter. Nerdeyse tesettür gelinliği kadar kapalı olNlarina sıkça rastlanır.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/260314-prenseslerin-kralicelerin-gelinlikleri.html
Bu durumda sizin gelinlikle başlığı bir türlü bağdaştıramadım. Güzel mı, güzel. Ama seksi bir gelinlik ve şahsen benim gelinlikten anladığıma ters