Gelinlik Modelleri prenses oldum ben :))

çok hoş şıkır şıkır
:71:
canım gelinliğin bence muhteşem.tekrar gelinlik giyme imkanım olsa seninki gibi bir gelinlik giymek isterdim.allah mutluluklar versin.:nazar::nazar:
tesekkur ederım bendee yenıden gelınlık gıymek ıstesem tekrar aynısını gıyerdım ınan doyamadım gelınlıgıme
çok güzel olmuşsun canım benim tebriklerrr bu arada maşallah sizeeee:nazar: :16:
:nazar:hehehe maşallah bıze..... Tesekkur ederım bıtanem
gelinligin çokkkk hoş canımmm:46: çokta güzelll olmuşsun. :16: bir ömür boyu mutluluklar...:nazar:
aminn cumlemızın evlılıklerrrııı

çok yakışmış canım bende üst modeli böyle taşlı istiyorum.
tacında çok güzel mutluluklar :61:

Maşaallah.Harika görünüyorsunuz.Bu ışıltı hayatınız boyu daim olur inşaallah. :nazar:

çok şıkk çok hoşş ne abartılı ne sade :) maşallah diyelim ikinize de :nazar:
:nazar:maşallah bizeee:1:
ışl ışıl olmuşuz ya tebrikler
tesekkurler
çok yakışmış canım bende üst modeli böyle taşlı istiyorum.
tacında çok güzel mutluluklar :61:
tesekkur ederımm o taçç benım omrumu yedııı 3. tacım o taç
Maşaallah.Harika görünüyorsunuz.Bu ışıltı hayatınız boyu daim olur inşaallah. :nazar:

amınnn tesekkur ederım :nazar:

benim de tarzım olmamasına rağmen beğendim..sana çok yakışmış.. mutluluklar dilerim :71:

Canım mutluluklar dilerim Gelinliğin çok güzel keşke biraz daha resim koysaydın evlenecek arkadaşlara yardımcı olurdun:)

Canım mutluluklar dilerim Gelinliğin çok güzel keşke biraz daha resim koysaydın evlenecek arkadaşlara yardımcı olurdun:)

hiçç tarzım değil cok caf caflı cok taslı ya da sadece bır kısmı on planda olabılırdı...

sen begendın yaa gerısı hıkaye :) mutluluklar cnm bnm..

Back