Gelinlik Modelleri prenses oldum ben :))

hiçç tarzım değil cok caf caflı cok taslı ya da sadece bır kısmı on planda olabılırdı...

sen begendın yaa gerısı hıkaye :) mutluluklar cnm bnm..

tesekkur ederım tabikide zzevk meselesii.... Gelınlıgımın sade degıldıkı canım Gelınlıgım goz doldurucu ısıl ısıldıı hatta sayın cemil çiçek nıkah sahıdlerımızden bırıydı o bıle cok begendııı

gelinliğine bayıldım özellikle üst kısmı çok güzel ama o kadar taş işlemeli gelinliği biz o fiyata bulamayız sanırım akraban olduğu için uygun yaptırmışsın süper olmuş benim de ekimde düğünüm var istediğim tarzda üst kısmı da fiziğine çok yakışmış ömür boyu mutluluklar :)

chok guzel gelin olmushsun mashallah.. ust kismini chok beyendim super olmush
tesekkur ederım

oncelıkle sagol evet normal fiyatı 2500 idi... ama brokrat dugunu oldugu ıcın bızımkıksıı birazcık reklemı oldu gelınlıgı dıkenın o yuzden bu kadar uygun dıkıldı

Konuyu daha önce gördüğümde yazmamıştım ama belirtmeden edemeyeceğim. Bizim prenses gelinliği algımız ne kadar gerçeğinden farklı. Prenses gelinliği bundan çok daha sade olur, taş pek olmaz olsa da az olur. Kabarık eteklisine nerdeyse hiç rastlanmaz. Uzun kuyruğu olur. En büyük farkı da teni ve vücudu çok daha fazla örter. Nerdeyse tesettür gelinliği kadar kapalı olNlarina sıkça rastlanır.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/260314-prenseslerin-kralicelerin-gelinlikleri.html

Bu durumda sizin gelinlikle başlığı bir türlü bağdaştıramadım. Güzel mı, güzel. Ama seksi bir gelinlik ve şahsen benim gelinlikten anladığıma ters

mutluluklar dilerim. gelinliğine ba-yıl-dım.
kk da gördüğüm en güzel gelinliklerden biri.
çokta güzel taşımışsın.
benim gelinliğimde şu an dikiliyor neredeyse aynısı gibi olacak:)

canım 2 saat önce provadan geldim ve gelinliğimiz cok benziyor üst kısmı benimde sırf taş alt kısmı ise tül olucak benim. benimde tanıdık moda evi bizde bir buçuğa anlaştık:))))))))

görüşünüze saygı duyuyorum ama sizdende aynı saygıyı beklerdim herkezin gelinlik anlayısı çevre anlayışı ve ortam anlaşısı farklıdır benim düğünüm bürokrat dugunu oldugu için daha gösterişli ve kendime eşime ve benim aileme yakışan bir gelinlik seçtim. evet PRENSES OLDUM O GECENIN VE EŞİMİN PRENSESİ BİR TEK KANATLARIM EKSİKTİ...

mutluluklar dilerim. gelinliğine ba-yıl-dım.
kk da gördüğüm en güzel gelinliklerden biri.
çokta güzel taşımışsın.
benim gelinliğimde şu an dikiliyor neredeyse aynısı gibi olacak:)

hadi hayırlısı olsunn birtanesi rabbim hep mutlu etsin
canım 2 saat önce provadan geldim ve gelinliğimiz cok benziyor üst kısmı benimde sırf taş alt kısmı ise tül olucak benim. benimde tanıdık moda evi bizde bir buçuğa anlaştık:))))))))
mutluluklar diliyorum.Umarım hersey istediğin gibi olur

ayhh neresi acık canım gelinliğin ?? prenses gelinliği böyle olmazmışşş...
bence de gayet prensesler gibi olmussun şekerimm ömür boyu mutluluklaaarrrr

herhangi bir saygısızlık ettiğimi sanmıyorum. prenses gelinliklerine benzemediğini söylemek istedim, çünkü başlığı açarsanız göreceksiniz ki öyle...

hiç sıkmayın canınızı herkes beğencek die bişey yok ama gerçekten prenses gibi olmuşsunuz allah mesut etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…