Gelinlik Modelleri Prenses Model Gelinliğim

Aşırı kabarık olduğu için kaba bir eteği var kanımca, boyunuzu da kesmiş, gelin dediğin kuğu gibi zarif olmalı

Aşırı kabarık olduğu için kaba bir eteği var kanımca, boyunuzu da kesmiş, gelin dediğin kuğu gibi zarif olmalı

Kuğu gibi zariftim merak etmeyin :)
Bence gelin dediğin o günün prensesi Olmalı, prenseslerde bu tarz kabarık modeller giyerler :KK66:
Bence bir insan için bu kadar özel olan birşey hakkında yorum yaparken daha dikkatli olmalısınız.

Kuğu gibi zariftim merak etmeyin :)
Bence gelin dediğin o günün prensesi Olmalı, prenseslerde bu tarz kabarık modeller giyerler :KK66:
Bence bir insan için bu kadar özel olan birşey hakkında yorum yaparken daha dikkatli olmalısınız.

Gerçek prensesler zarif ve aşırı kabarık olmayan modeller giyerler ve ben şimdiye kadar tül etek prenses görmedim, iper saten, dantel işleme kullanıyorlar. Böyle bir görüntü onlarda yok, iyi günler.

Gerçek prensesler zarif ve aşırı kabarık olmayan modeller giyerler ve ben şimdiye kadar tül etek prenses görmedim, iper saten, dantel işleme kullanıyorlar. Böyle bir görüntü onlarda yok, iyi günler.

Bi gelinlik için yaptığınız yorumu görmüştüm.
Insanlar ister taşlı, ister kabarık, ister elbise Tarzı vs gelinlik giyebilir tamamiyle zevk meselesi kimse karışamaz falan diyordunuz.
Lütfen yorumunuzda da Yazdığınız gibi karışmayınız, olur mu?
Bu benim zevkim bu güzel gelinliğin içinde kendimi de çok mutlu hissettim eleştirmeye hakkınız yok.
Ayrıca ben konuyu sizce nasıl olmuş güzel mi diye açmadım, sadece insanların görmesi için açtım.
Eleştirilerinizi kendi içinizde saklayınız.
Konuma yorumda yapmazsanız sevinirim.

Bi gelinlik için yaptığınız yorumu görmüştüm.
Insanlar ister taşlı, ister kabarık, ister elbise Tarzı vs gelinlik giyebilir tamamiyle zevk meselesi kimse karışamaz falan diyordunuz.
Lütfen yorumunuzda da Yazdığınız gibi karışmayınız, olur mu?
Bu benim zevkim bu güzel gelinliğin içinde kendimi de çok mutlu hissettim eleştirmeye hakkınız yok.
Ayrıca ben konuyu sizce nasıl olmuş güzel mi diye açmadım, sadece insanların görmesi için açtım.
Eleştirilerinizi kendi içinizde saklayınız.
Konuma yorumda yapmazsanız sevinirim.

Genel anlamda konuştuğumuzda her türlü malzeme şık bir şekilde kullanılabilir diye savundum, burada prenses tarzını ise gerçek prenseslere bakmadan kabarık tül eteğe indirgemenize karşılık cevap verdim. Yani sadece fikir üzerine tartıştım, kabarık da düz de dar da gelinlik olur. Hatta mini de olur bu konuda illa böle olur diye tek taraflı bakış açısıyla konuşmuyorum. Eleştiri istemiyorsunuz anladım, mutlulukla giymişsiniz, güzel hatıralarınuz olmuştur o zaman.

X