Gelinlik Modelleri prenses etek gelinlik düşünenler

prenses etek modellerinden üstü dantel ve altıda tülün üzerinde yine aynı dantel olan modeller görmüştüm gelinlik için baktığımda. o tarz modeller de bakabilirsiniz =)

aslında gittiğimde üstü için fikrim yoktu ama altını prenses düşünmüştüm neticede vitrinde üstü saworoski serpmeli ve inci işlemeli gördüm onu beğendim inş.güzel olur düğünden sonra paylaşıcam

bu fiyata bu gelinliği görünce paylaşayım dedim. geçen yılın hatta ondan önceki yılın modası olsa da prenses etek bu sene baya talip buluyor kendine burda 750 liraya satıyolar.

Oleg Cassini

bende prenses modeli çok seviyorum ve kendimede prenses aldımm çok içime sindi

burdan bakabilirsin canım

bu fiyata bu gelinliği görünce paylaşayım dedim. geçen yılın hatta ondan önceki yılın modası olsa da prenses etek bu sene baya talip buluyor kendine burda 750 liraya satıyolar.

Oleg Cassini

bence bu senenin patlayan gelinliklerinden yine biri ünlü modacılar bile prensesin bu senede çok tercih edildiğini söylüyor çok düz dar bir gelinliği ben açıkçası gece elbisesinden farksız bulmuyorum bu arada model gayet güzel canım paylaşım için sağol

zevk meselesi tabii ama kesinlikle yurtdışında modası geçti prensesin bu baya uygun geldi görünce paylaşim dedim

tunaliz moda tasarım 1300 tl den başlayan gelinlik fiyatlar ve isteğinize uygun modellerle aynı zamanda gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye..

Benim gelinliğin elimde henüz fotosu yok ama yakın modelleri ekliyorum fikir edinebilirisniz belki buldukça eklerim ..Eki Görüntüle 400598 Eki Görüntüle 400599

Canım Soldaki gelinlik benm gelinliğime çok benziyor,üstü biraz daha derin dekoltesi var(büstiyer modelinde).kızlar sizce böyle bi gelinliğe nasıl saç modeli uygun olur...birde sarışınım,saçlarım suan küllü pilatin renginde ve uzun ...gelinliğim kırık beyaz ama saçlarda çok açık renk nasıl yapsam bilemedim...açık küllü kumral yada koyu küllü sarı nasıl olur ki:26::26: of off off çok karışığımm düğün 15 temmuzda ben daha ne saç rengine ne de saç modeline karar veremedimm...yardım :26:

canım öncelikle hayırlı olsun düğününe az kalmış sana önerim sarışın olduğun için düz bir topuz yaptırma daha dalgalı bir topuzu öneririm açık renk olduğu için bi damla topuz dan ziyade şöyle kıvırcıkları olan aşağıya süzülen bukleler harika olabilir ayrıca rengin nasıl durduğundan emin değilsen ya iyi bir kuaföre danış yada hiç boyatma zaten boyanın bir ay öncesi yapılması daha uygun diyorlar anca rengi kendini gösterirmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…