• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri prenses etek gelinlik düşünenler

guase13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
473
1
46
Bursa
merhaba bayanlar ben bir moda evine prenses etek gelinlik sipariş verdim dikmeye başlıyorlar ama sizede danışmak istedim,:44:prenses etek gelinlik modeli alan, yaptıran yada yaptıracak arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.:46: Detayları siz nasıl düşünüyorsunuz?

bayıldım taşsız olana. Daha daha bir kabarık olsa tadından yenmez, çok hoş.

Son düzenleme:
$770d68a51b5c805e50e3c7d0344ab27b_ee05530163b6315d27c863bbf36e2ac4.jpg

$k.jpg

Son düzenleme:
Bende prenses model düşünüyorum :) hatta o kadar kabarık olucak ki içinde yumulmak istiyorum tüllerin bağdat caddesinde bi gelinlikçi var ama fiyat konusunda kafam karısık 5 mılyar pahalı mı?

Bende prenses model düşünüyorum :) hatta o kadar kabarık olucak ki içinde yumulmak istiyorum tüllerin bağdat caddesinde bi gelinlikçi var ama fiyat konusunda kafam karısık 5 mılyar pahalı mı?

ooo sanki çok demişler yaa :44: benim ki 1500 aksesuarlarla olsun 1750 falan kampanyadayken sipariş vermiştim ama bilemiyorum
iyi bir araştır derim

evet banada çok geldi ama çok beğendim sonuçta 1 kere olucak hayatta bakalım bu arada bişey sormak istiyorum ben daha yeniyim bu forumda nasıl konu açabilirim çok önemli bi konu var sormak istediğim asıl onun için üye oldum yardımcı olursanız çok sevinirim

evet banada çok geldi ama çok beğendim sonuçta 1 kere olucak hayatta bakalım bu arada bişey sormak istiyorum ben daha yeniyim bu forumda nasıl konu açabilirim çok önemli bi konu var sormak istediğim asıl onun için üye oldum yardımcı olursanız çok sevinirim

hangi konuyla ilgili açmak istiyorsan konu başlığını bul ve alttaki yeni konu aça bas yazını yaz :34:

Son düzenleme:

canım bakmak istersen benim gelinliğim de bu sayfa da "bu da benim gelinliğim" başlığı altında.belki senin düşündüğün gelinliğe yakın bi modeldir.

çok teşekkür ederim ama konulara nası bakıcam ve tam olarak nerde yazıyo yeni konu aç hiç öyle bişey yok bende :(

baktım canım gerçekten çok güzel :46:

beğendiğine sevindim canım.ben de senin gibi prenses model gelinliklere bayılıyorum.gelinlik dediğin kabarık olmalı değil mi ama :34:
eklediğin resimlerden de ikincisi taşsız olanı çok beğendim sadece biraz daha kabarık olabilir diye düşünüyorum..:nazar:

prenses etek modellerinden üstü dantel ve altıda tülün üzerinde yine aynı dantel olan modeller görmüştüm gelinlik için baktığımda. o tarz modeller de bakabilirsiniz =)

Son düzenleme:
merhaba bayanlar ben bir moda evine prenses etek gelinlik sipariş verdim dikmeye başlıyorlar ama sizede danışmak istedim,:44:prenses etek gelinlik modeli alan, yaptıran yada yaptıracak arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.:46: Detayları siz nasıl düşünüyorsunuz?

bende 4, 5 ay önce evlendim prenses model di gelinliğim , ayrı bir havası oluyor<3

Eklentiler

• $381551_10150440027302567_599432566_8550986_222706197_n.jpg
    $381551_10150440027302567_599432566_8550986_222706197_n.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 82
bende 4, 5 ay önce evlendim prenses model di gelinliğim , ayrı bir havası oluyor<3

Hayırlı olsun canım bencede ayrı bir hava katıyor ama çoğunlukla ark. dantelli dar kesimi beğeniyorlar aslında vitrinlere baktığımda beni çeken model bu inş. gönlüme göre olur

Back