Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmiyorum mesela, keşke paylaşsaydın. Fikir söylerdik.
Bende prenses model düşünüyorum :) hatta o kadar kabarık olucak ki içinde yumulmak istiyorum tüllerin bağdat caddesinde bi gelinlikçi var ama fiyat konusunda kafam karısık 5 mılyar pahalı mı?
evet banada çok geldi ama çok beğendim sonuçta 1 kere olucak hayatta bakalım bu arada bişey sormak istiyorum ben daha yeniyim bu forumda nasıl konu açabilirim çok önemli bi konu var sormak istediğim asıl onun için üye oldum yardımcı olursanız çok sevinirim
canım bakmak istersen benim gelinliğim de bu sayfa da "bu da benim gelinliğim" başlığı altında.belki senin düşündüğün gelinliğe yakın bi modeldir.
baktım canım gerçekten çok güzel
merhaba bayanlar ben bir moda evine prenses etek gelinlik sipariş verdim dikmeye başlıyorlar ama sizede danışmak istedim,:44renses etek gelinlik modeli alan, yaptıran yada yaptıracak arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Detayları siz nasıl düşünüyorsunuz?
bende 4, 5 ay önce evlendim prenses model di gelinliğim , ayrı bir havası oluyor<3