Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature BebeklerPrematürelerimizin bayramı kutlu olsun
Bol kahkahalı yeni sevinçler yeni heyecanlar yeni bebeklerle ve sağlıkla geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum sizlere ve erken gelen mucizelerimizeŞenizŞenizŞeniz
arkadaşımın dileklerine katılıyor bende tüm anne ve bebeklerimizi sevgiyle kucaklayıp öpüyorum inşallah ikinci bebeklerim olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diğer bayrama kızlarrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
Bende tüm annelerimizin ve minik bebeklerimizin bayramını kutluyorum umarım bir sonraki bayrama kadar hepsi daha da büyür ve umarım hep iyi günlerini görürüz......sevgilerrrrr
bende herbirinizin o güzel dileklerine katılıyorum ve kuzucuklarınızı kocamann öpüyorum şimdiden bayramınızı kutluyorum ve keyifli hastalıksız bol gülücüklü bol iştahlı bayram ve bayramlar diliyorum
bende herkesin kurban bayramını kutluyorum kızlar..inşallah çok daha ii bayramlar bizi bekliyor..bebişerinde bayramı kutlu olsun nice nice bayramlar görsünler inşallah sağlık ve huzurla:Saruboceq::lepi:
bende herkezin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum herkezin bebegine bol saglik diliyorum premature bebeklerimize saglikli bir yasam kuvezdeki yasam mucadelesi veren ve dunyadaki butun hasta cocuklara sifa diliyorum allahtan bu hayirli bayramin hatrina