• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematürelerimizin bayramı kutlu olsun

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
358
İzmir
Bol kahkahalı yeni sevinçler yeni heyecanlar yeni bebeklerle ve sağlıkla geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum sizlere ve erken gelen mucizelerimizeŞenizŞenizŞeniz

arkadaşımın dileklerine katılıyor bende tüm anne ve bebeklerimizi sevgiyle kucaklayıp öpüyorum inşallah ikinci bebeklerim olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diğer bayrama kızlarrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Bende tüm annelerimizin ve minik bebeklerimizin bayramını kutluyorum umarım bir sonraki bayrama kadar hepsi daha da büyür ve umarım hep iyi günlerini görürüz......sevgilerrrrr

bende herbirinizin o güzel dileklerine katılıyorum ve kuzucuklarınızı kocamann öpüyorum şimdiden bayramınızı kutluyorum ve keyifli hastalıksız bol gülücüklü bol iştahlı bayram ve bayramlar diliyorum

bende herkesin kurban bayramını kutluyorum kızlar..inşallah çok daha ii bayramlar bizi bekliyor..bebişerinde bayramı kutlu olsun nice nice bayramlar görsünler inşallah sağlık ve huzurla:Saruboceq::lepi:

opuyorumnanaktanbutun bayramlarda butun özel günlerde her an her dakika mutlu olsunlar...güzel günler yaşasınlar.

bende herkezin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum herkezin bebegine bol saglik diliyorum premature bebeklerimize saglikli bir yasam kuvezdeki yasam mucadelesi veren ve dunyadaki butun hasta cocuklara sifa diliyorum allahtan bu hayirli bayramin hatrina

herkesin bayramını kutluyorum..yavrularımızla nice güze bayramlar görürüz inşallah..

Bütün prematürelere ve onların güzel annelerine sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim...

opuyorumnanaktan herkese iyiy bayramlar mini mini bebeklerimizede insallah saglıkla daha cok bayram gorurler:nazar:

herkese iyi bayramlar diliyorum bebişlerinizi kocaman öpüyorum

benimki çok sıkıcı burda hiç akrabam yok eşimin akrabalarına gidiyoruz o kadar bayram sonrasını dört gözle bekliyorum annemler gelecek diye

şimdiden gözün aydın mecbue
bende evdeyim bizimde pek kimsemiz yok...
olsun ben eşimle ve oğlumla mutlu ve huzurlıyum......

bende evde kalabilseydik daha huzurlu olcaktım opuyorumnanaktan

Back