• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre doğan bebeğim kilo almıyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mor tutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
130
116
103
27 haftalik 940 gr. Doğan bebeğim şu anda düzeltilmiş 6 aylık kronolojik 9 aylık boyu 60 cm kilosu 6000kg. sadece emiyor mamayı Dr. Bu ay önerdi kilo alımı düşük olduğu için çokta istemedim vermeyi zaten bebeğimde yemek istemedi.Sorun şu ki önceki aylarda güzelce emip aylık birer kilo alarak gayet iyi gidiyorduk ama artık emek istemiyor memeyi reddediyor bu nedenle kilomuz düşüyor.Yavaş yavaş eklere başladık meyve püresi ve yoğurt yiyoruz.Sizden yardım istiyorum bebeğimi emmeye nasıl ikna edebilirim ayrıca kilo aldıracak ek gıda öneriniz var mı ?Simdiden teşekkür ederim

Mrb lar. Benim kizim da 28hf dogdu su an kro9.5 duz6.5aylik. Duz6 aylikken 7kilo-65cm di. Kizim da emiyo ve hic mama kullanmadik. 1aydir 1-2cay kasigi kdr tadimlara basladik. Bence duzeninizi hiicc bozmayin. Sutunuz varsa mamaya hic basvurmayin. Face kullaniyosaniz emziren anneler grubuna uye olun eminim cok yardimci olacaklaf size

Back