• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler prematüre bebeklerle ilgili mini film...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ninata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
6
0
36
İzmir
prematüre bebek ailelerinden gelen bebeklerinin resimleriyle yaptığımız ilk mini filmimiz;
sizlerde bebekleriniz resmini gönderirseniz diğer filmlerimizde sizleri aramızda görmekten mutlu oluruz :)

Facebook'a Hoş Geldin

ne dıyebılırımkı gozlerım doldu bende 28 haftalık dogan mınıklerımı uç ay bekledım ..........gercekten mucıze onlar cok gucluler rabbım hepsıne saglık versın ınşş

çok ama çokkk güzel olmuş ellerinize sağlık allahım kuzularımızı bizden ayırmasın onları varlığı bizim varlığımız yaşama sebebimiz aminn tekrar sağolun çok güzel olmuş:46::46::46::46::46::46:

anneler hıc korkmayın bende premature dogdum hemde yanımda ıkızımle beraber.annem hep derkı corba kasıgı kadardınız.ve ne hastaneye gıttım ne doktor yuzu gordum.canı veren allah.yıcek ekmegı olan cocuklar ne olursa olsun yasralar.cok sukur ben yasıyorum,kardesımle beraber hemde...

Back