Premature bebekler

Baranpnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
9
7
1
22
Mrb arkadaslar ben 31+5 de doğum yaptim
1510 gr dogdu ve 1410 gr dustu bebegim 38 gun kuvezde kaldi hic bi sıkıntısı olmadi solunum sikintisi ve cigerlerunde hic sikinti olmadi cunku onceden ciger geliştirici igne yaptılar bana hastaneden 2400 gr ile çıktık bebegim suan 6 aylik duzeltilmis yaşı 4 aylik ve 6100 gr ve dis cikartiyor cok zayif duruyor herkes cok konuşuyor psikolojimi bozdular kilosu cokmu dusuk sizce

Doktordan baskasinin soylediklerini ciddiye alma. Onemli olan doktorun ne soyledigi.

Pek bilmem ama google'a yazinca 4 aylik bebek icin alt sinir kiz bebeklerde 4500 gr erkek bebeklerde 4600 gr yaziyor. 🤷🏻‍♀️ Senin bebegin 6100 Gr. Kilosu dusuk degil sanirim.

Konuşanlara aldanma onlar şişko cocugu sağlıklı cocuk zannediyorlar..zayıflığı hastalık zannediyorlar.
Doktor kilosu boyu iyi diyorsa tamamdır. Canını sıkma.

Doktordan baskasinin soylediklerini ciddiye alma. Onemli olan doktorun ne soyledigi.

Pek bilmem ama google'a yazinca 4 aylik bebek icin alt sinir kiz bebeklerde 4500 gr erkek bebeklerde 4600 gr yaziyor. 🤷🏻‍♀️ Senin bebegin 6100 Gr. Kilosu dusuk degil sanirim.
Tesekkur ederim oğlum 6 kilo ama 3 kilo gibi gözüküyor ondan konusuylar 42 cm dogdu suan 60 cm oda 1 ay once goturdugum ölçüler

Hemşire boyu ve kilosu guzel diyorr

Alışacak ve etrafı umursamamayı öğreneceksiniz. Yeğenim prematüre doğdu. 15 yaşında, şimdiye kadar fiziksel gelişimi yaşıtlarından geriydi. Şimdi de minyon bir genç kız oldu. Sağlığı yerindeyse sorun yok.

Hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin analı babalı ınşllah.bence normal gibi gorunuyor ve cevreye hiç aldırma Druna guven ki premture dogmus zaten bebışin buna göre boyuda gayet normal bence vede 1 ay once cokcok iyi MAŞALLAH🧿🙏🐣🙂

Bosver ciliz bebek en iyisidir. Benimkinin kilo alimi normalin ustundeydi giden gelen masallah demek yerine anasi iyi beslemiş , besili koyun gibi , ne kadarda şişko bir bebek diye diye 2 aydir kilo almiyor oglum.... takma hic kafana boylece kimse nazarda degmezz...

34+4 de suyumun sızıntı şeklinde gelip bitmesinden sonra akşam sancım geldi doğum yarıyı geçmiş vaziyette hastaneye gittik apar topar beni sezaryene aldı doktorum bebeğim 2150 gram doğdu 1900 grama düştük ödem falan gidince küvezde kalmadı
Prematüre doğan bebekler daha çabuk büyürler bunu araştırdığımda ve bana söylenenlerden dolayı sana yazıyorum canım endişe etme

34+4 de suyumun sızıntı şeklinde gelip bitmesinden sonra akşam sancım geldi doğum yarıyı geçmiş vaziyette hastaneye gittik apar topar beni sezaryene aldı doktorum bebeğim 2150 gram doğdu 1900 grama düştük ödem falan gidince küvezde kalmadı
Prematüre doğan bebekler daha çabuk büyürler bunu araştırdığımda ve bana söylenenlerden dolayı sana yazıyorum canım endişe etme
İnsallah ya cok konuşuyorlar zayif bakmıyor musun sutun mu yetmiyor surekli emzir bir gogusumu emerken diger gogusum akıyor bol bol ymk ver gunde 3 defa ek gıda veriyorum arti emziriyorum dha napim ben yani allah bagislasin bu arada sizin bebişide😍

Bosver ciliz bebek en iyisidir. Benimkinin kilo alimi normalin ustundeydi giden gelen masallah demek yerine anasi iyi beslemiş , besili koyun gibi , ne kadarda şişko bir bebek diye diye 2 aydir kilo almiyor oglum.... takma hic kafana boylece kimse nazarda degmezz...
Allah bağışlasin ne isterlerki kucucuk bebekten 🤔

İnsallah ya cok konuşuyorlar zayif bakmıyor musun sutun mu yetmiyor surekli emzir bir gogusumu emerken diger gogusum akıyor bol bol ymk ver gunde 3 defa ek gıda veriyorum arti emziriyorum dha napim ben yani allah bagislasin bu arada sizin bebişide😍

Amin canım Allahım tüm bebişleri ailelerine bağışlasın ve tabiki isteyenlere tez zamanda bebiş versin
Aldırış etme illa ki öterler öyle insanlar bazı bebek kilolu olur bazı bebekse zayıf ve en önemlisi kıyaslama ve tabiki öp o kuzuyu benim için

ağzı olan konuşuyo işte. sen hangi tıp fakültesini bitirdin doktordan daha iyi biliyosun galiba deyip sustur hepsini

Akraba olunca saygısızlık edemiyorum ya
onlar sana saygısızlık ediyo ama, sen kendini ezdiriyosun şu an saygısızlık etmiyorum değil.çocuk yetiştiriyosun artık gerektiğinde gerekenin ağzının payını vermeyi bil ki örnek ol , güçlü anne görsünler karşılarında laf yiyip susup kendini yiyip bitiren anne değil. :temizlik:

Canım sakin ol benim bebeğim 33 hafta doğumlu ama 32 haftayla uyumlu doğdu.. 103 günlük zamanında doğsaydı 1 buçuk aylık olacaktı.. doktor kilo alamını ve gelişimini doğduğu aya göre değil doyacağı aya göre hesaplayacağımısı söyledi.. Gayet iyi bebeğinin kilosu üzme kendini.. İnsanların ağızı torba değil.. Kimseyi takma.. Sütün de geliyormuş ne güzel.. Benim sütüm de yetmiyor mama takviyesi yapıyorum mecbur 😁😂

Canım sakin ol benim bebeğim 33 hafta doğumlu ama 32 haftayla uyumlu doğdu.. 103 günlük zamanında doğsaydı 1 buçuk aylık olacaktı.. doktor kilo alamını ve gelişimini doğduğu aya göre değil doyacağı aya göre hesaplayacağımısı söyledi.. Gayet iyi bebeğinin kilosu üzme kendini.. İnsanların ağızı torba değil.. Kimseyi takma.. Sütün de geliyormuş ne güzel.. Benim sütüm de yetmiyor mama takviyesi yapıyorum mecbur 😁😂
Sütum var cok sukur benim sutumde ilk aylarda yoktu sonrdan akmaya başladı

onlar sana saygısızlık ediyo ama, sen kendini ezdiriyosun şu an saygısızlık etmiyorum değil.çocuk yetiştiriyosun artık gerektiğinde gerekenin ağzının payını vermeyi bil ki örnek ol , güçlü anne görsünler karşılarında laf yiyip susup kendini yiyip bitiren anne değil. :temizlik:
soyluyorum doktor kilosu boyu faln normal diye ama yinede galiba bende artik alistim soylemelere takmiyorum artk

Back