Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇişiBazı dönemlerde bu oluyor ve olacak. Kızım düzeltilmiş 5 ayı geçti bazen bir hafta 60-70 zor içiyor gece hiç içmiyor. Nazlı oluyorlar çişi yeterli olsun hali keyfi yerindeyse üzülmeyin geçecek
kilo alımı çok güzel öyle dedi doktor 1 ayda 1400 gr almış dedi beklentimden iyi dedi ama reflü çıktı doktorumuzda Aptamil ar mamaya geçiş yapın dedi şuna onu kullanıyorum 1 gün oldu kusması kesildi yemek yeme ml de arttı çok şükürBenim bebeğim de prematüre 2 aylık oldu şimdi beslenmesi de günü gününü tutmuyor bazı günler her öğün 90 ml içiyor bazı günler 60 ml zor bitiriyor.
Kilo alımı nasıl? Bir de beslenme aralarında gazını çıkarıyorum ben öyle devam ediyorum vermeye yoksa dediğiniz gibi 30 ml tıkanıyor almıyor gazını çıkarınca devam ediyor. Kusması eğer ağzından akıyorsa normal günde 3-4 kez fışkırır tarzda kusarsa sıkıntılı diye biliyorum.
Çişi güzel çok şükür ama reflü çıktı onuBazı dönemlerde bu oluyor ve olacak. Kızım düzeltilmiş 5 ayı geçti bazen bir hafta 60-70 zor içiyor gece hiç içmiyor. Nazlı oluyorlar çişi yeterli olsun hali keyfi yerindeyse üzülmeyin geçecek
Maşallah bebeğinize ne kadar güzel kilo almış, benim bebeğim 720 gr almış ona bile gayet iyi dedi doktorumuz. Bebişler prematüre olunca insan daha çok evham yapıyor sağlıkla büyüsünlerkilo alımı çok güzel öyle dedi doktor 1 ayda 1400 gr almış dedi beklentimden iyi dedi ama reflü çıktı doktorumuzda Aptamil ar mamaya geçiş yapın dedi şuna onu kullanıyorum 1 gün oldu kusması kesildi yemek yeme ml de arttı çok şükür
Teşekkür ederim mama hangisini kullanıyorsunuz acaba sma kullanıyorduk biz o çok güzel kilo aldırıyorMaşallah bebeğinize ne kadar güzel kilo almış, benim bebeğim 720 gr almış ona bile gayet iyi dedi doktorumuz. Bebişler prematüre olunca insan daha çok evham yapıyor sağlıkla büyüsünler
Şimdi bile Aptamil ar ve sma mamayı karıştırıp veriyorumMaşallah bebeğinize ne kadar güzel kilo almış, benim bebeğim 720 gr almış ona bile gayet iyi dedi doktorumuz. Bebişler prematüre olunca insan daha çok evham yapıyor sağlıkla büyüsünler
Fışkırır tarzda mı kusması oldu ?Çişi
kilo alımı çok güzel öyle dedi doktor 1 ayda 1400 gr almış dedi beklentimden iyi dedi ama reflü çıktı doktorumuzda Aptamil ar mamaya geçiş yapın dedi şuna onu kullanıyorum 1 gün oldu kusması kesildi yemek yeme ml de arttı çok şükür
Evolvia kullanıyorum ben sma bakayım ben deTeşekkür ederim mama hangisini kullanıyorsunuz acaba sma kullanıyorduk biz o çok güzel kilo aldırıyor
EvetFışkırır tarzda mı kusması oldu ?
Tavsiye ederimEvolvia kullanıyorum ben sma bakayım ben de