Prematüre bebeğini kaybedenler

Başınız sagolsun çok üzgünüm daha çok yeni acınız çok taze. Ne desem teselli etmeyecek biliyorum. Allahim sabır versin. Bizim de imtihanımız buymuş. Kendinize zaman verin. Hiçbir şey için acele etmeyin.

Başınız sagolsun çok üzgünüm daha çok yeni acınız çok taze. Ne desem teselli etmeyecek biliyorum. Allahim sabır versin. Bizim de imtihanımız buymuş. Kendinize zaman verin. Hiçbir şey için acele etmeyin.

Güzel anne öncelikle başın sağolsun 3 ay önce 20+2 günlük bebeğimi rahim yırtılması nedeniyle kaybettim üstelik iç kanama geçirdiğim için rahmimi de aldılar. Çok şükür 1 oğlum var ancak ben de aklımı kaçıracak gibi oluyorum.Kabuslar tekrarlayan düşünceler peşimi bırakmıyor. Yavrumun mezarına 2 kez gidebildim. Acısı dinmiyor katlanarak artıyor. Hele ki bir daha bebeğimin olamayacak olması.. Lütfen kendini çok hırpalama bu bizim elimizde değildi Allahım bedenimize ve ruhumuza acil şifalar versin. İnşallah en doğru zamanda yeniden bebeğin olur ve bir dayanak bulursun kendine. Onları asla unutmayacağız fakat inşallah acımız bir nebze olsun diner. Aynı durumda olan tüm annelere duam bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…