Premature Bebekler prematüre bebeğim kilo almıyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ben elimden geldiğince sağıp biriktiriyorum, inşallah bebeğim hepsini içecek ilerde,Maşallah kızına, allah sağlıklı uzun ömür versin tüm bebeklere

Canım olumlu düşün olumlu olsun,ben bile hiç ümidimi kaybetmedim,çok zor günler geçiriyorum ama yine de güçlü olmam gerekiyor bunun bilincindeyim, inşallah bu günleri gülerek anacağız kızımla

Allah razı olsun tüm dua edenlere, gönlünüzden geçen neyse Allah size onu nasip etsin, tüm gordügüm tanıdığım insana soylüyorum zaten bebegimin durumunu, Allah birinden birinin duasını kabul eder diye, kızımın adı nisa bilge.

Slm canim Allah sabır versin.benimde 700 gr doğdu bebeğim 96 gün kuvozde kaldi,gününde dogsaydi 9 aylikti suan,ama bir hafta sonra 1 yaşına girecek dün gibiydi her şey zaman ne çabuk geçiyor,hiç bitmicek sanmıştım hastane günlerimiz,neyseki sağlıklı daha yeni oturuyor,dişleri yeni çıkıyor,suan 9kg sağlık olsun ne yapalım,Allahim tüm annelere sabır,güç versin hiç kolay değil bol dua ve zamana bırakmaktan başka elden bişey gelmiyor

Allahım hepimizin yavrularına güç kuvvet versin bize de sabır versin, bana da bazen bitmeyecek gibi geliyor ama hemen toparlaniyorum bizler ümidimizi kaybetmedigimiz müddetçe onların da yaşama azmini kaybetmediğini düşünüyorum

Canım olumlu düşün olumlu olsun,ben bile hiç ümidimi kaybetmedim,çok zor günler geçiriyorum ama yine de güçlü olmam gerekiyor bunun bilincindeyim, inşallah bu günleri gülerek anacağız kızımla

28. haftam bitmek üzere böyle riskli haftalar geçince olumlu düşünüyorum umutluyum hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…