Premature Bebekler prematüre bebeğim kilo almıyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bende pramatüre bebek annesiyim şimdi bebeğim canım kızım melodi 8 aylık oldu 10 kilo 13 gün kaldı küvezde 1800 doğdu 2000 kiloda küvezden çıktı herşey yoluna giriyor bol bol dua edin ayrıca benimki hiç anne sütü almadı 13 gün verebildim hep mama verdim sütüm gemedi çünkü almadı bebeğim

Ben elimden geldiğince sağıp biriktiriyorum, inşallah bebeğim hepsini içecek ilerde,Maşallah kızına, allah sağlıklı uzun ömür versin tüm bebeklere

Kızlar zor günler geçirmişsiniz geçiriyorsunuz hala Allah yardımcınız olsun. Bende 27. haftadayım üçüz benimkiler prematüre doğma ihtimali var tabi, inş. ne kadar geç olursa o kadar iyi. bebeklerinizin yaşayacağı en büyük sıkıntı bu olsun bebeklerinizi büyüttükten sonra geride anı olarak kalır inş.

Canım olumlu düşün olumlu olsun,ben bile hiç ümidimi kaybetmedim,çok zor günler geçiriyorum ama yine de güçlü olmam gerekiyor bunun bilincindeyim, inşallah bu günleri gülerek anacağız kızımla

yine bu forumdan tanıdıgım canım arkadaşım sinem84 un ikizleri dogdu gecen sene 26 haftalık ve yanlış hatırlamıyorsam kızınla hemen hemen aynı gramlarda.Cok uzun ve yorucu hastane kuvoz haftalarının ardından cok şukur şu anda ikisi de annelerinin koynunda ve saglıklılar.Kocaman oldular ve hızla akranlarına yetişiyorlar.Cok dua ettik onlar icin,Allah´ıma şukurler olsun dualarımız kabul oldu,senin bebegin de dualarımda,Allah ona da saglık versin guc versin uzun saglıklı bir omur versin inşallah amin! Bu arada bebeginin adı ne? saglıcakla:16:

Allah razı olsun tüm dua edenlere, gönlünüzden geçen neyse Allah size onu nasip etsin, tüm gordügüm tanıdığım insana soylüyorum zaten bebegimin durumunu, Allah birinden birinin duasını kabul eder diye, kızımın adı nisa bilge.

Slm canim Allah sabır versin.benimde 700 gr doğdu bebeğim 96 gün kuvozde kaldi,gününde dogsaydi 9 aylikti suan,ama bir hafta sonra 1 yaşına girecek dün gibiydi her şey zaman ne çabuk geçiyor,hiç bitmicek sanmıştım hastane günlerimiz,neyseki sağlıklı daha yeni oturuyor,dişleri yeni çıkıyor,suan 9kg sağlık olsun ne yapalım,Allahim tüm annelere sabır,güç versin hiç kolay değil bol dua ve zamana bırakmaktan başka elden bişey gelmiyor:(

Allahım hepimizin yavrularına güç kuvvet versin bize de sabır versin, bana da bazen bitmeyecek gibi geliyor ama hemen toparlaniyorum bizler ümidimizi kaybetmedigimiz müddetçe onların da yaşama azmini kaybetmediğini düşünüyorum

Canım olumlu düşün olumlu olsun,ben bile hiç ümidimi kaybetmedim,çok zor günler geçiriyorum ama yine de güçlü olmam gerekiyor bunun bilincindeyim, inşallah bu günleri gülerek anacağız kızımla

28. haftam bitmek üzere böyle riskli haftalar geçince olumlu düşünüyorum umutluyum hayırlısı.

Back