How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler premature anneleri ek gıdalara ne zaman başladınız

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bende bu ayın 18 yada 20 gibi gidecem doktora bizde artık tavuk ve kırmızı et suyuna geçeriz belki ama her yaptığımı yese keşke kahvaltıyı yaparken rezmen maymuna çeviriyo beni kızlar avatarlarınızdaki kuzucuklar sizin kuzucuklar dimi maşallah hepsine çok tatlılar yerim ben o tatlı maymuncukları

mecbue teyzesi bak bu yukardaki maymun benim oğlum..:ecrin_bebek:
katıya geçince tarif isterim senden.......hihoyyyt

seninkide çok tatlı ...
senin değilmi :))))))9999

mecbue teyzesi bak bu yukardaki maymun benim oğlum..:ecrin_bebek:
katıya geçince tarif isterim senden.......hihoyyyt

seninkide çok tatlı ...
senin değilmi :))))))9999

maşallah:nazar:maymuncuk oğluna çok tatlılar yaa yok canım benim avatardaki resim bugün koydum kızımın 2 aylık hali 2 kg falandı o zamanlar hep yüzüstü yatırıyodum kustuğu içinopuyorumnanaktanama bu maymunların hepsi çok tatlı herbiri melek gerçekten

Son düzenleme:
nınımcım inş yakın zamanda koyarım bu cadı felaket oldu bide ben doğru düzgün giremedim kkya

ama oğlun çok yakışıklıııııııııııı yerim o yanakları ben

Ecrin de Ata da çok şekerler maşallah..:nazar:
Arkadaşlar ek gıdaya geçtikten sonra bebeklerinize hemen su vermeye başladınız mı. Vereceğiniz su miktarını nasıl ayarlıyorsunuz?

Arkadaşlar ek gıdaya geçtikten sonra bebeklerinize hemen su vermeye başladınız mı. Vereceğiniz su miktarını nasıl ayarlıyorsunuz?

saol teyzesi, benim sütüm azaldığı için conformile başladık
önce 1 öğündü şimdi günde 2 öğün veriyoruz geceleri
yani 4 öğün anne sütü , 2öğün conformil..
doktorumuz ( a.s.merkezinden )günde yarım çay bardağı su vermemizi söyledi..
walla ben 10 yada 15 cc veriyorum zaten pekte içimiyor..
aslında içmesini istiyorum çokta terliyor..
katı gıdatada yılbaşından sonra geçeceğiz inşallah...:dance:

Son düzenleme:
nınım teyzesi kızımın gecen bayramki hali bu... simdi birazcık daha saclıkaydirigubbakcemile3

saol teyzesi seninkide büyümüştür şimdi ben ek gıdaya geçmedende su veriyodum daha rahat kaka yapar günde bi iki kere ver demişti doktor ilk zamanlar hiç içmedi şimdi epeyi götürüyo

arkadaşlar benim baby şu an 3 ay 25 günlük. Düzeltişmiş ayı da 1 ay 23 gün filan peki ben ne zaman başlayabilirim ek mamalara?

arkadaşlar benim baby şu an 3 ay 25 günlük. Düzeltişmiş ayı da 1 ay 23 gün filan peki ben ne zaman başlayabilirim ek mamalara?

Canım şu an anne sütü veriyorsan. Anne sütüne devam edebilirsin. Anne sütü yeterli değilse zaten doktorun sana mama kullanmanı söyleyecektir.
Erken doğan bebeklerde herşey düzeltilmiş yaşa göre takip ediliyor. Ama doktorların bu konuda farklı uygulamaları var. Mesela bizim bir doktorumuz düzeltilmiş 4 aydan sonra ek gıdaya başlamamızı söylemişti. Diğeri düzeltilmiş 3 aylık civarında ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi. Sen de bu konuda doktoruna bir danış istersen.

Back