Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende keçi sütüyle denedim ilk defa yoğurt ve yedi sizlerden birinden duymuştum kızlar toprak kapta mayalıyorum diye bu bildiyimiz güveç kabı olarak kullandığımızmı yoksa farklı bi kapmı
mehtap3 ilk etapta kabak patates havuç içine ezcık pirinç atarak haşlarsın zeytinyağıda eklersin sonra süzer içirirsin gün geçtikçe bi sebze daha ilave edebilirsin brokoli ıspanak taze fasulye falan ben domateste yapıyodum ilk zamanlar artık yapmıyorum mevsimi bitti diye yoğurt çorbası yapabilirsin bide irmikte çok besleyici bebekler için
Canım domates alerji yapmadı mı? İrmik tavsiyeni de uygulayacağım. Teşekkür ederim.
saol canım bende deneyim toprak kabı ısıya dayanıklı dimi sütü onun içinde ısıtıyoruz yani domates benim kızıma yapmadı alerji başka bebeklere yaparmı bilmiyorum tatlıyı sevmiyo benim kızım ekşiyi daha çok seviyo turşu sebzelerini emmeye bayılıyo cadı
benim kızım doğum ayına göre 7 aylık oldu evet destekli oturtuyorum kafasının öne arkaya sallıyodu ilk zamanlar yeni yeni tutuyo daha desteksiz oturamıyo emeklemesini istiyorum ama daha yok kollarının üzerinde durabiliyo yüz üstü durunca nesnelere uzanıyo alıyo ağzına ne bulsa özelliklede peçete poışetlerinin düşmanı oldu bu aralar ama senin oğlun daha küçük galiba alışır zamanla kafasını tutmaya toprak kabta yemekte yapılıyoya hani ondan sordum ama bende başka bi yerde ısıtır ona koyarım
Berkay da kafasını tutuyor artık ama sanki oturmak ister gibi hep kucaktayken doğrulmaya çalışıyor. Bir doktor oturtabilirsin demişti ama henüz erken gibi geliyor bana. Tutmayı daha yeni yeni öğrendi. Havluları düzgün değil ama iki eliyle kavrayıp ağzına götürmeye çalışıyor. Çıngırağını tutup birz sallayıp bırakıyor. Yakınındaki oyuncaklarını biraz zorlanarak da olsa kısa süreli tutuyor ama uzaktaki nesnelere henüz elini uzatıp alamıyor.
selam kızlar
bizde geçen gün kontrole gittik..
herşey güzel gidiyor..
yılbaşından sonra katı gıdaya gececeğiz.. :))))))))))) inşallah
digerlerininkini bilmem ama benim avatarimdaki resim benim oglumun ta kendisiyerimsenibenbende bu ayın 18 yada 20 gibi gidecem doktora bizde artık tavuk ve kırmızı et suyuna geçeriz belki ama her yaptığımı yese keşke kahvaltıyı yaparken rezmen maymuna çeviriyo beni kızlar avatarlarınızdaki kuzucuklar sizin kuzucuklar dimi maşallah hepsine çok tatlılar yerim ben o tatlı maymuncukları