haklısın canım ya ben genelde peceteyle kurulyoyrum ama ıçım rahat degıldı haklısın kurutmımm........
tanterosa öncelikle açtığın konu için,ve altına yazan herkese verdikleri bilgiler için teşekkür etmek istiyorum..bende üç hafta önce erken doğum yaptım. burdaki bilgiler çok işime yaradı.
benim süt pompası kullanan annelere bi sorum olacak..
sütüm çok az geliyor.daha sık sağmamaı tavsiye ediyor herkes. 3 saatte bir sağmaya başladım,ama azalmaya devam ediyor. damla damla geliyor kelimenin tam anlamıyla.15-20 dakika göğsümü ova-eze ancak 10cc biriktirebiliyorum.sağım ve süt arttırma konusunda bildiğiniz sihirli metotlar varsa yazarsanız sevinirim.
tanterosa öncelikle açtığın konu için,ve altına yazan herkese verdikleri bilgiler için teşekkür etmek istiyorum..bende üç hafta önce erken doğum yaptım. burdaki bilgiler çok işime yaradı.
benim süt pompası kullanan annelere bi sorum olacak..
sütüm çok az geliyor.daha sık sağmamaı tavsiye ediyor herkes. 3 saatte bir sağmaya başladım,ama azalmaya devam ediyor. damla damla geliyor kelimenin tam anlamıyla.15-20 dakika göğsümü ova-eze ancak 10cc biriktirebiliyorum.sağım ve süt arttırma konusunda bildiğiniz sihirli metotlar varsa yazarsanız sevinirim.
evet kızlar ........sut artsın dıye yazdıklarınız cok dogru moral cok onemlıde nasıl moral olucak oda onemlı.......bebekler hastanedeyken gercekten zor.........ama dedıgınız gıbı azımle umutla devamlı sagmak gerek........kuçuk buyuk goguste onemlı degıl..........bol su kalorılı syler sımdılık benım sutum var ama cok degıl ama gelıyo sagınca azda olsa uç taneye yeter mı olsun azda olsa yarar ınş..........maya cok ılhgınç geldı ..........ıçmesı zordur sankı ya..........ama artması ıçın her yolu denerız........tabı.........bulgur ve sogan da cok artırıyoo............ayran sut........su.........
humananın cayı bende alerjı yaptı ya .........herkese saglıklı gunler ınş
canım haber vermene sevındım bebıslerın ıyı olmasınada..............masallah.........bende hala beklıyorum benımde cok degıl sutum.........ınş azda olsa olsun ..........ınş ıyı olucaklar teyzesı........ablan nasıl toparlandımı
canım bebeklerin iyi olmasına sevindim...
inşallah mirayda çıkar en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?