Ben anlamadım, elektrikli zaten sterilizatör,içine su koyuyorsun buharla steril ediyor.Mikrodalga fırında steril edenler var,onlara da bakabilirsin.
Cnm benimde 2 aylık ikizlerim var erken doğum oldu...Biberon olarak dr.browns un 60 ml ve Aventin 125 ml lik olanlarını tavsiye ederim,biberon ısıtıcısıda gerekli tabi, benimki chicco,sterilizatörün buharlı olanları iyi 4 lü bendeki oda chicco,prematüre kıyafetler nerdeyse 2 aylığa kadar giydiriliyor ikizde olunca daha çok gerekli mothercare de bulabilirsin,birde ben dastini bebe diye bir markada bulmuştum...Süt pompası olarak medelanın pump style advanced modelini kullanıyorum çok memnunum...
Saol canım..medelanın swing modeliyle pump style ad. arasında ne farklar var alırken neye göre tercih yaptın acaba..notlarıma baktımda swingi tavsiye etmiş arkadaşlar,pompayı netten sipariş vercem,sadece fotoları var hiç detaya girmemişler
preemı harıkasın ya ............cok guzel bılgıler............
aklıma gelenleri paylaşmak istedim el muallimcim
bende alışveriş yaparken çok araştırmış ve zorlanmıştım.
bildiklerimizi paylaşalım ki şu zor günlerde birde bu ayrıntılar can sıkmasın insanlar diye düşünüyorum
tanterosa ablan eve cıktı dımı...........bebışler nasıl canım.............cınsıyetlerı neydı..........ablana bol selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?