Merhaba ürününüzle ilgileniyorum. Denizlide oturuyorum. Üründe hiç sorun yoksa almak istiyorumPEG PREGO HOPPALA
Çok temiz kullanıldı. Sorunsuz. Kutusuda duruyor. Söküp gönderilecek. Sıfırı en ucuz 330 TL. Kargo dahil 200 TL. elden alımlar için mugla merkez
Merhaba ürününüzle ilgileniyorum. Denizlide oturuyorum. Hiçbir sorunu yoksa almak istiyorum
Ben bugün üye oldum. Fotoğrafları göremedim ama bu siteden tel numarası veriliyorsa versem WhatsApp'dan atsanız mümkün mü acaba?Cepten baglaniyorum suanda atamiyorum resim ama konumda var bakmaniz mumkunmu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...etler-gogus-pompasi-uygun-kargo.894910/page-9
bu ürün mü acaba sizdeki?
Çok teşekkürler hiç bir problemi yok sanırım di mi? İlk sahibi siz misiniz acaba?Evet o konunun icinde resmi var aynisi. Gece size yollarim kizim uyuyunca resmini
Çok teşekkürler hiç bir problemi yok sanırım di mi? İlk sahibi siz misiniz acaba?
Duruyor bir arkadas alacakti ama bir iki gune karar verecekmis ayirin demedi yaniMerhaba,, ürün satıldı mı acaba
Merhaba satılmadıysa alıcıyım
Merhaba satılmadıysa alıcıyım
Nekadar kullandi bebeginiz kullanisli mi emin olamadim
Bende var.istanbul uskudar dayım. İsterseniz verebilirim.sıfır sayılır.Uzgunum satildi
Ne Kadar'a düşünüyorsunBende var.istanbul uskudar dayım. İsterseniz verebilirim.sıfır sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?