pregnyl kulllananlar yardımcı olun lütfen

balkes10

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
175
0
16
Balıkesir
slm arkadaşlar 3 ağustos tarihinde pregnyl çatlama iğnesi oldum dün yani 10. günde kandan baktırdım fakat negatif çıktı ama adet tarihime de 1 hafta var erkenmi davrandım test için lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

cnm bende kullandım aynı iğneden eğer adet görmezsen 3 gün kalasıya tekrar baktır ben ozmn baktırdım kesin sonuç çıkar inş.hayırlısı olur :)

inş canım inş... sen hamilemisin şuanda kaçıncı iğnede hamile kaldın ?

yok cnm bn hamile değilim kendim hamile kalamıyorum tedavi ile kalabiliyorum bnm bebeğim vefat etti hamileliğin 6.ayında kalbi durdu daha sonra yne tedavi gördüm yne oldu ama onuda düşük yaptım şimdi tedavi görmüyorum birz bıraktım kafamı fln toplamak istiyorum ama oda olmuyo tabiki hayırlısı diyorum artık ...sen ne yaptın yaptırdın mı tekrar test ?

Çok üzüldüm senin adına allah kucağına almayı nasip etsin inş cnm. Ben trst yapamadım tekrar 22 agustos regl gunum bekliyorum bakalım nasip hayırlısı

evet canım serephone diye bi hap kullandım.. bu arada bugün regly oldum bebiş yok yani tedaviye devam bugün dr a gidicem

hayırlısı olsun cnm hakkında inş.bu ay olur,, bn polikistik overliym serephone bana hç fayda etmedi onla büyümedi bnm yumurtalar iğne kullanıyorm gonal f onunla büyüyo

hayırlısı olsun cnm hakkında inş.bu ay olur,, bn polikistik overliym serephone bana hç fayda etmedi onla büyümedi bnm yumurtalar iğne kullanıyorm gonal f onunla büyüyo

inş canım hepimiz için hayırlısı olsun bi önceki aya geriş döndük 3 ay tekrarlanabiliyomuş bu tedavi sabır etmekten başka çaremiz yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…