arkadaşlar aranızda pregnly 5000 çatlatma iğnesini olmuş olanlar varmı olupta gebe kalanlar yada bı yakınları akrabaları çatlatma iğnesi ve klomenle gebe kalan varsa burada paylasalım nolurrr ben klomen kullandım 2 adet saglıklı yumurtam oldu ayın 19 undada kasım 19 yanı çatatma ıgnesı oldum ıkı doz ıkı su seklınde acaba ne zaman hamıle kaldıysam ogrenebılırım bılgısı tecrubesı olanlar paylasırsa sevınırım ... zemuszemus
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pregnly 5000 catlatma iğnesi ile gebe kalanlar yada iğneyi yeni olmuş olanalr
- Konu Sahibi erenzeyno
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cnm kankişim bilgim yok ama inş bu igneler sayesinde bian evvel hamiş kalırsın güsel arkadaşım benim öpüyorummm
tesekkur ederım kuzum ıı dıleklerın ıcın ıns herseyı o gzuel kalbın gıbı guzel yasarsın canım benım Şeniz
tesekkur ederım kuzum ıı dıleklerın ıcın ıns herseyı o gzuel kalbın gıbı guzel yasarsın canım benım Şeniz
konun birazdan amacından çıkıp kanki sevgisine döncek cnm benim allah benim kız gibi sana sırnaşık bi kız çocugu versin inşallahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandelikafadulden
lülülülülülü
ole olcak valla bırazdan aselımde gelır bız amacımızın dısına cıkmıs oluruz kuzummmm ıns senın kızın gıbı kara macur tatlı bı kızım olur oglanda olsa farketmes oglan olursa senın kızı kız olursa hunnamın ogluna alacam
konun birazdan amacından çıkıp kanki sevgisine döncek cnm benim allah benim kız gibi sana sırnaşık bi kız çocugu versin inşallahhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandelikafadulden
ole olcak valla bırazdan aselımde gelır bız amacımızın dısına cıkmıs oluruz kuzummmm ıns senın kızın gıbı kara macur tatlı bı kızım olur oglanda olsa farketmes oglan olursa senın kızı kız olursa hunnamın ogluna alacam
bende igneden klomenden anlamam kanka ama hayirlisi olsun yorum yazanlar olur ama bence sigarayi simdiden birak benden sana tavsiye pöfür pöfür icemiceksin hamile kalinca hahahaha ohhhh canima degsinnnn... allaah gönlüne göre versin canim hayirlisinin iste hep düsünme dedigim gibi hamilemiyim degilmiyim diye tetikleme yumurtaciklarini :) öptm
bende igneden klomenden anlamam kanka ama hayirlisi olsun yorum yazanlar olur ama bence sigarayi simdiden birak benden sana tavsiye pöfür pöfür icemiceksin hamile kalinca hahahaha ohhhh canima degsinnnn... allaah gönlüne göre versin canim hayirlisinin iste hep düsünme dedigim gibi hamilemiyim degilmiyim diye tetikleme yumurtaciklarini :) öptm
kankamya ınsan stres yapmadan duramıokı :bbo::gitme: napım sıgarayıda bırakcam 1 hafta ıcınde soz verdım kendıme:lepi: ıns hayal krıklıgı olömaz bu seferde
arkadaşlar aranızda pregnly 5000 çatlatma iğnesini olmuş olanlar varmı olupta gebe kalanlar yada bı yakınları akrabaları çatlatma iğnesi ve klomenle gebe kalan varsa burada paylasalım nolurrr ben klomen kullandım 2 adet saglıklı yumurtam oldu ayın 19 undada kasım 19 yanı çatatma ıgnesı oldum ıkı doz ıkı su seklınde acaba ne zaman hamıle kaldıysam ogrenebılırım bılgısı tecrubesı olanlar paylasırsa sevınırım ... zemuszemus
cnm evet o şeklde hamile kalnlr var bende ekm ayında klomen folk asit kullandm klomn bitince 2 doz çatlatma iğnesi vuruldm doktrm önümzdeki aya yani kasımda hamile glrsn dedi ama olmadı tabi ben bu ay bidaha gtmedm doktora folk asite devm ettm gtmk isterdm tedavimi bırkmk istemzdm ama birz zornlu kaldım gibi bişi neyse ama aralığın 1inde gidicm bakalım ozamn ne oljk ama cnm sana diyeceğim ilk seferde fazla ümit bağlama klomn tedavisi yaklaşık 3 ay sürüo tabi kişiye göre değişio bendn sana tavsiye çok ümitlenip hayll kırıklığı yaşama ben büyük bi çökntü yaşadım kimse böle olsn istemiyorum çoğu kişi ilk kullanmda hamiş olmaıo 2. 3. sefrde hamş oln daha çok ama tabi herşey allahın bileceği o ne zmn ol derse ozam tek dileğim tez zamnda inş bebeşlerimizekavuşurz senn ne zamndr oolmuyor bnm 16 aydr olmuyor
cnm evet o şeklde hamile kalnlr var bende ekm ayında klomen folk asit kullandm klomn bitince 2 doz çatlatma iğnesi vuruldm doktrm önümzdeki aya yani kasımda hamile glrsn dedi ama olmadı tabi ben bu ay bidaha gtmedm doktora folk asite devm ettm gtmk isterdm tedavimi bırkmk istemzdm ama birz zornlu kaldım gibi bişi neyse ama aralığın 1inde gidicm bakalım ozamn ne oljk ama cnm sana diyeceğim ilk seferde fazla ümit bağlama klomn tedavisi yaklaşık 3 ay sürüo tabi kişiye göre değişio bendn sana tavsiye çok ümitlenip hayll kırıklığı yaşama ben büyük bi çökntü yaşadım kimse böle olsn istemiyorum çoğu kişi ilk kullanmda hamiş olmaıo 2. 3. sefrde hamş oln daha çok ama tabi herşey allahın bileceği o ne zmn ol derse ozam tek dileğim tez zamnda inş bebeşlerimizekavuşurz senn ne zamndr oolmuyor bnm 16 aydr olmuyor
canım benım cok umıt bagladım benımde 2 yıldır olmuyor bu kez cok umıt bagladım olmassa yıkılırım dıemıcem daha sıkı sarılırım melegım elbette annesının karnına gelecek ama nezaman ıste dun oldum o ıgneyı bu gece yarın gece ve ertesı gece ılıskı onerdı bakalım hayatımın en krıtık 3 gunu olucak ıns bızımde kucaklarımız dolar bebıklerle
canım benım cok umıt bagladım benımde 2 yıldır olmuyor bu kez cok umıt bagladım olmassa yıkılırım dıemıcem daha sıkı sarılırım melegım elbette annesının karnına gelecek ama nezaman ıste dun oldum o ıgneyı bu gece yarın gece ve ertesı gece ılıskı onerdı bakalım hayatımın en krıtık 3 gunu olucak ıns bızımde kucaklarımız dolar bebıklerle
inş cnm yha allah hç kimseyi bu şleklde sınamasın çok acı bişi ne bebek grmeye nede hamile görmeye dayanamıyorum artık eltmn 8 aylık bebeği var onu grdükçe eltmn on nasıl içine çekercesini sewdiğini grdkçe hele bide eşi onu alıp sewdiği zamn işte ozamn bitiyorum resmn sanki bnm yüzümdn oda baba olamıckmış gçbi gelio inanrmısım yakın akrabalarım tam 5 tane bebek var en bğykleri 8 aylık ben onları grdkçe içim acıyor kalbm acıyor ben sana umutlanma dediğimde yalnş anlama tabiki umutlancz ama ben öle bi olmuştm sabah kalktığım karnıma bakıp günydn bebişim demeler yalnz kaldığımda resmn kendi kendime konuşur olduydm aca şimdi içimdemisin fln giibi hani böle sanki 100de100 hamçleymişim gibi geldi hiç olmsuz bi yön düşünmemiştm bana çok umutlanma hemn olmayabilr diynlere öle kızıyordumki sende bunları yaşama die dedm sakın yalnış anlma bni ltfn
he bu aradaza cnm o 3 gndn sonra gün aşırı ilişkye grmeye bakın bütn doktorlar rhep bunu öneriyor ilişkidn sonra hmn kalkma belinin altına ince yastk koy 1 saat yat en azındn 45 dk yat belki bilyorsndr cnm ama ben yinede sölim dedm
ewet canım ebenım o sekıdle yapmak gerekıor sneı yanlıs anlarmıyım hıc cok dogru soluorsun cok fazla umutlanmak demek bır okadar hayal kırıklı ne kadar yuksege cıkarsan yere dususun o kadar sert ve acı olur derler napalım umut dunyası ıns kız bızlerınd edolar kucakları bende eltımın kızına cok ımrenıordum yenı dogdugunda falan sankı yarımmısım sakatmısım gıbı gelıordu bana ama allahtan umut kesılmez bıtanemsenağlama
ewet canım ebenım o sekıdle yapmak gerekıor sneı yanlıs anlarmıyım hıc cok dogru soluorsun cok fazla umutlanmak demek bır okadar hayal kırıklı ne kadar yuksege cıkarsan yere dususun o kadar sert ve acı olur derler napalım umut dunyası ıns kız bızlerınd edolar kucakları bende eltımın kızına cok ımrenıordum yenı dogdugunda falan sankı yarımmısım sakatmısım gıbı gelıordu bana ama allahtan umut kesılmez bıtanemsenağlama
evt cnm ümit kslmez bekliyorz herşeyn bir zamnı var önmli oln onları sağlıklı bişeklde kucklarımıza alalım ve büyütelm
cnm bndn şimdilk bukadr eşim iştn gelmk üzere ona bişiler hazırlamk için çıkıyorum daaha sonra grşmk üzere bakaım ben şidi 28 kasımı heyacanla bekllçyrm ama içimde hiç hamişim gibi gelmyr
hadı ıns hamıssındır canım benım ya alah gonlune gore verır ınss kuzu bırde sen pregnly kullanmısmıydın catlaman oömusmuydu :gitme:
hadı ıns hamıssındır canım benım ya alah gonlune gore verır ınss kuzu bırde sen pregnly kullanmısmıydın catlaman oömusmuydu :gitme:
evet bn klomendn sonra pregly 5000 kullanmıştm çatlamıştr heralde kontrole gtmedm ama kasıklarımda çok ağrı olduydu oda yumurtalr çatlarkn olurmş
arkadaşlar yardım edn bugn misafrlerm vardı az önce gttiler şimdi ewi süpürürkn grdm küçük çock şu avatarımdaki velet :) koltuğuma tükenmez kalemle yazmış koltuklarıda turuncu olduğu gibi belli oluyor sizce nasıl çıkar lok die bi detarjn var onunla sildjm ama olmadı sizce nasıl çıkr