• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pregnly 5000 catlatma iğnesi ile gebe kalanlar yada iğneyi yeni olmuş olanalr

arkadaşlar yardım edn bugn misafrlerm vardı az önce gttiler şimdi ewi süpürürkn grdm küçük çock şu avatarımdaki velet :) koltuğuma tükenmez kalemle yazmış koltuklarıda turuncu olduğu gibi belli oluyor sizce nasıl çıkar lok die bi detarjn var onunla sildjm ama olmadı sizce nasıl çıkr

canım kosla vanısh al suda kopurt lekenın ustune dok beklet bıraz snra sıl cıkar canımnaniknanik

arkadaşlar aranızda pregnly 5000 çatlatma iğnesini olmuş olanlar varmı olupta gebe kalanlar yada bı yakınları akrabaları çatlatma iğnesi ve klomenle gebe kalan varsa burada paylasalım nolurrr:emir_bebek: ben klomen kullandım 2 adet saglıklı yumurtam oldu ayın 19 undada kasım 19 yanı çatatma ıgnesı oldum ıkı doz ıkı su seklınde acaba ne zaman hamıle kaldıysam ogrenebılırım bılgısı tecrubesı olanlar paylasırsa sevınırım ... zemuszemus

ben geçen ay oldum.progestan kullandım pregestan bittiğinde 1 hafta içinde adet olmazsan bebek var demektir dedi doktor ben 6.gün adet oldum...hayırlısı olur inşallah senin için

Arkadaşlar ben de dün çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor 5 gün boyunca her gün ilişki dedi ama benim kasıklarım hiç sancımıyor acaba iğne işe yaramadımı yumurtalar çatlamadımı? O zaman kist oluşurmu bilen varmııı?

Arkadaşlar selam.
Ben aralık ayında klomen tedavisi gördüm ve çatlatma iğnesi vuruldum.
Ocağın 7 veya 8'inde regl olmam gerekirken olmadım.
Bu gecikmenin nedeni kullandığım bu ilaçlar olabilir mi acaba?
Ne olur yardım edin.

Arkadaşlar selam.
Ben aralık ayında klomen tedavisi gördüm ve çatlatma iğnesi vuruldum.
Ocağın 7 veya 8'inde regl olmam gerekirken olmadım.
Bu gecikmenin nedeni kullandığım bu ilaçlar olabilir mi acaba?
Ne olur yardım edin.

canım bende klomen kullandım ama iğne olmadım ayın 8-9 gibi regl olmam gerekiyordu ama olmadım ama ümitlenme olan gecikme olabiliyor...

Back
X