Adet bitiminden 2 sonra başlanır demiş İbrahim saraçoğlu :) bu ay aksi bir zamana denk geliyor benimki. Kendi evimde olmayacağım ziyaretlrr sebebiyle. Eylülde ancak başlayabilirim yaniBende denemek istiyorum ne zaman denemeye başlıcaksın beraber mi başlasak :)
Anladımm bende kararsızım valla bakalım napcam adet bitiminden sonra eşimle doktora gitmeyi düşünüyorum öncelik olarak daha hiç birlikte gitmedik yaşlarda çok geçsin istemiyorum inşallh sıkıntı olmazda vaktini beklerizAdet bitiminden 2 sonra başlanır demiş İbrahim saraçoğlu :) bu ay aksi bir zamana denk geliyor benimki. Kendi evimde olmayacağım ziyaretlrr sebebiyle. Eylülde ancak başlayabilirim yani
Doktora gideceksen adetin 2. Veya 3.günü git bence çünkü hormon tahlilleri o zaman yapılıyorAnladımm bende kararsızım valla bakalım napcam adet bitiminden sonra eşimle doktora gitmeyi düşünüyorum öncelik olarak daha hiç birlikte gitmedik yaşlarda çok geçsin istemiyorum inşallh sıkıntı olmazda vaktini bekleriz
Erken yapmışsın test tekrar yap çünkü gecikmiş zaten eğer yine negatif çıkarsa doktor a gidersinKizlarrr bi yorumunuz yok muu,
En doğrusu beraber gitmeniz ve sonrasında sağlıklı bir rota çizmeniz bence. Bizde eylül başında tekrar doktorumuzla görüşüp yeniden bir planlama yapmayı düşünüyoruz. Bir kere daha aşılama denemek istiyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim.Anladımm bende kararsızım valla bakalım napcam adet bitiminden sonra eşimle doktora gitmeyi düşünüyorum öncelik olarak daha hiç birlikte gitmedik yaşlarda çok geçsin istemiyorum inşallh sıkıntı olmazda vaktini bekleriz
İlk kez gidicez diye adet bitimini beklym dedim ben ama çok da bilgim yok açıkcası birde henüz iyi bildiğim bir doktor bulamadım onun araştırmasındayım Allah yardımcımız olsun hepimizin sizin varmı bebişDoktora gideceksen adetin 2. Veya 3.günü git bence çünkü hormon tahlilleri o zaman yapılıyor
Evet tek başına hırpalanma diyo herkes birlikte başlayın dediler, inşallh olur seninde gönlüne göre zor süreçler gerçekten ben daha çok başındayım belki ama anlayabiliyorum duygularınızıEn doğrusu beraber gitmeniz ve sonrasında sağlıklı bir rota çizmeniz bence. Bizde eylül başında tekrar doktorumuzla görüşüp yeniden bir planlama yapmayı düşünüyoruz. Bir kere daha aşılama denemek istiyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim.
Tamam tesekku ederimErken yapmışsın test tekrar yap çünkü gecikmiş zaten eğer yine negatif çıkarsa doktor a gidersin
Yok canım kan testi yaptırmadım adeti beklicem 2-3 gün kaldı zaten eşimde yok beraber gideriz eger gecikmen olursa dedi ama bence yok cunku aşırı kasık agrılarım var adet olurum gibiKan testi yaptırdın mi canım haber verirsin bize de
Canım üçüncü gün gitsen daha iyi olur,yumurtalıklarına bakıyo doktor ,o günlerde dHa net görünüyomuşİlk kez gidicez diye adet bitimini beklym dedim ben ama çok da bilgim yok açıkcası birde henüz iyi bildiğim bir doktor bulamadım onun araştırmasındayım Allah yardımcımız olsun hepimizin sizin varmı bebiş
Anladım öyle yapıcam heralde acil bir doktor bulup çok teşekkür ederim canımCanım üçüncü gün gitsen daha iyi olur,yumurtalıklarına bakıyo doktor ,o günlerde dHa net görünüyomuş
Artık bende bütün testleri yeniden yaptırmayı düşünüyorum. Bu süreç gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı oldu. Artık rüyamda falan test yapıp pozitif çıktığını görmeye başladım. Biraz bu düşüncelerden uzak kalıp dinlenmek de gerekiyor sanırımAnladım öyle yapıcam heralde acil bir doktor bulup çok teşekkür ederim canım
Ya aslında sürekli tek duyduğum şey o stres yapma... stres yapmıyoruz aslında sadece adet dönemine yaklaşınca başlıyor benm streesim varmı yok mu diye fakat kimseye anlatamıyorum bunuArtık bende bütün testleri yeniden yaptırmayı düşünüyorum. Bu süreç gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı oldu. Artık rüyamda falan test yapıp pozitif çıktığını görmeye başladım. Biraz bu düşüncelerden uzak kalıp dinlenmek de gerekiyor sanırım
Evet ama düşünmeden de edemiyor insan. Bende kendimi kitap okumaya verdim bu aralar. Bir de meditasyon yapmaya başladımYa aslında sürekli tek duyduğum şey o stres yapma... stres yapmıyoruz aslında sadece adet dönemine yaklaşınca başlıyor benm streesim varmı yok mu diye fakat kimseye anlatamıyorum bunuçok haklısın biraz kafadan atmak gerekiyor yine de öncelik doktora gidelim sonra kafamız rahat olur inşallah
Bu kadar benzerlik olur hepimiz aynıyız sanırım :) bende kitap okuyorum iyi de geliyor tabi ama hep kafada neden :) yaş kaçtı bu aradaEvet ama düşünmeden de edemiyor insan. Bende kendimi kitap okumaya verdim bu aralar. Bir de meditasyon yapmaya başladım ☺☺Artık daha farklı yollar deniyorum sanırım.
Merhaba. Bir arkadaş daha buldum kendime benimle aynı durumda olanYa aslında sürekli tek duyduğum şey o stres yapma... stres yapmıyoruz aslında sadece adet dönemine yaklaşınca başlıyor benm streesim varmı yok mu diye fakat kimseye anlatamıyorum bunuçok haklısın biraz kafadan atmak gerekiyor yine de öncelik doktora gidelim sonra kafamız rahat olur inşallah
Prolaktin yani süt hormonunuz yüksek olabilir bu şekilde yüksek olunca ağrı daha çok yapar diye biliyorum hormon testi yaptırmanızı tavsiye ederim yüksek olduğunda gebe kalma şansıda düşüyor çünküMerhaba. Bir arkadaş daha buldum kendime benimle aynı durumda olanarkadaşlar birde ben buraya üye olurken önce kendi sayfamda bir mesaj paylaştım. Benim birde şöyle bir sıkıntım var 3 aydır göğüslerim şiş yumurtlama döneminde başlıyor şişmeye kenarlarında mavi damarlar semsert ve acayip acıyor yüz üstü yatamıyorum dokunamıyorum. Sizdede oldu mu bu durum annem vücudun kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir diyor memelerin yani süt için. İlk böyle olduğunda hamileyim sandım o kadar emindim ki İnternette okudum işte bu şekilde göğüs ağrısı çekenler hamile kalmış daha önce asla yaşamadım çünkü göğüs ağrısı. Sonra doktora gittik ve sonuç hüsran yıkıldım resmen ya sonra göğüs ağrım devam etti tabi. Şuan felaket acıyor adetim 1.5 hafta var anlamıyorum bunun sebebi ne.
Hormon testi yaptırdım sonuçlarınız normal dediler. Yarın gidip sonucumu alıp bakacağım süt hormonunun oranına. Bi kaç kişi daha sizin dediğinizi söyledi anlamadığım birdenbire stresten mi yükseliyor acaba bu hormon 1.5 yıllık evliyim ben daha yeni oluşuyor bu ağrılar demekki stresten olduProlaktin yani süt hormonunuz yüksek olabilir bu şekilde yüksek olunca ağrı daha çok yapar diye biliyorum hormon testi yaptırmanızı tavsiye ederim yüksek olduğunda gebe kalma şansıda düşüyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?