bise yok gibi duruyo kiz sabirsizlanma adeti bekle moralini bozmaKızlar bata 5 gün var dayanamayıp predictor erken gebelik testi yaptım silik olarak cıktı hemen heveslenmek istemiyorum ama kafam karıştı ben mi öyle görüyorum acaba resime efekt ekledim kamerayla çekince tam belli olmuyo gibi
Yok canım bence ben olmayan cizgiyi oldurmaya calısıyorum şuan acaip kasık agrısı yasıyorum bugun yada en kotu yarın adet olurum kendımı tanıyorum malesefbu biraz yaniltici gibi ya bence birazcik daha 1-2 gun bekleyip sabah idrarinla test yap
Valla canım bu benim üçüncü ayım korunmuyırum yinede cocugum olmuyo adetimde cok düzenli aslında neyle alakalı bir durum anlamadım gtti
kasik agrisi hamilelikte de olabilir kan gelmemesi onemli olan kotuye yorma hemenYok canım bence ben olmayan cizgiyi oldurmaya calısıyorum şuan acaip kasık agrısı yasıyorum bugun yada en kotu yarın adet olurum kendımı tanıyorum malesef
Fotoda belli olmuyo bu hayalet çizgi diyorlarmış sanırım diğer testlerimde hiç böyle olmamıştı o yüzden tam inanamadım da canım bakalım bekliycem artık bi iki gün kala olmadı yine yaparım doğru gördüysemde renk belirginleşir herhaldebise yok gibi duruyo kiz sabirsizlanma adeti bekle moralini bozma
Pik şöyle oluyor damlattigin saniye ikiside aynı zamanda ilerliyor kırmızılık. Pike çok yakin geldi akşam tekrarla sıvı alımına dikkat et saat 10a kadar yap canımKızlar ilk defa kaset olarak ovulasyon testi alıyorum. Bu pik mi acaba sizce şuan. Markası laboquick. Çok arada derede kaldım pik gibi de değil gibi de o yüzden akşam tekrarlayacam. Siz ne düşünüyorsunuz. Ayrıca adetimin 8. Günü bugün hiç beklemiyordum erkenden böyle olacağını
Pike yakın, muhtemelen yarın pik olur. Tabi bugünü de değerlendirirseniz o da tutabilir ertesi gün de muhtemelen çatlama olacağı için. Ben üç aydır kullanıyorum bu testi bana çok yaklaşmış gibi geldi. Sıvı alımı ve yaptığınız saat çok etkiliyor kafanızı karıştırmamak için hep aynı saatte yapmaya dikkat edin.Kızlar ilk defa kaset olarak ovulasyon testi alıyorum. Bu pik mi acaba sizce şuan. Markası laboquick. Çok arada derede kaldım pik gibi de değil gibi de o yüzden akşam tekrarlayacam. Siz ne düşünüyorsunuz. Ayrıca adetimin 8. Günü bugün hiç beklemiyordum erkenden böyle olacağınıEki Görüntüle 2674282
Malesef regl oldum teşekkürlerBence hayalet çizgi gibi de olsa var ama sen tekrar yap varsa gün geçtikçe koyulaşır benim ilk hamileliğimde böyleydi daha sonraki günler belirginleşti
Bence bekleyin erken gebelik 5 gün önce olunca yüzde 76 falan doğruluk oranı oluyor. 4 ve daha az gün kala 99lara kadar çıktığı söyleniyor. Ama erken gebelikte yakalasanız bile adet geçmeden gebelik kesinleşmediği için bu kez kimyasal gebelik denilen durumu yaşamış ve yok yere üzülmüş olabiliyorsunuz. Size söylüyorum ama ben de sabredemiyorum haklısınızKızlar bata 5 gün var dayanamayıp predictor erken gebelik testi yaptım silik olarak cıktı hemen heveslenmek istemiyorum ama kafam karıştı ben mi öyle görüyorum acaba resime efekt ekledim kamerayla çekince tam belli olmuyo gibi
Ovu testi yapmistim ona gore bat 1iydi ama sanrm pik degilmiş ama normal dongume gore 9u histereskopi geciktirir dimi adeti,Kizlar bat 9agustos en son 2 yada 3unde test yaptim negatifti hala adet olmadim ama bu ay histereskopide olmuştum o yuzden gecikmiş olabilirmiyimtest yapmak istemiyorum negatif cikicagi icin
Ah sabır olsa canım herşey çok daha kolay olacakta insan dayanamıyor işte. Bide çalışmıyorum şu an öğretmenim evdeyim resmen adet günü sayıyorum. Kafamızı mesgul etmemiz lazimBence bekleyin erken gebelik 5 gün önce olunca yüzde 76 falan doğruluk oranı oluyor. 4 ve daha az gün kala 99lara kadar çıktığı söyleniyor. Ama erken gebelikte yakalasanız bile adet geçmeden gebelik kesinleşmediği için bu kez kimyasal gebelik denilen durumu yaşamış ve yok yere üzülmüş olabiliyorsunuz. Size söylüyorum ama ben de sabredemiyorum haklısınız
Evet aynen ben de evdeyim bu süreçte sürekli zihnim orada yumurtlamadan adete kadar geçen süre sanki aylar yıllar gibi geliyor dayanamıyorum. İki aydır ben de sizin gibi önceden test yapıyordum bu ay tam günümün bir gün geçmesini bekledim yaptım negatif. Hatta burada pozitif olduğunu söyleyenler oldu ama gecesinde regle benzeyen akıntım gelmeye başladı ve regl olduğumu düşündüm artık. Benim umutlar gelecek aya kaldı.. dizi izleyip kitap okuyup kendimizi geliştirerek yapmak isteyip yapamadıklarımızı bu döneme sıkıştırmaya çalışalım artık gerçekten o son günler o kadar zor oluyor ki bir iki gün bile geçmek bilmiyor.. umarım siz bu ay kavuşursunuz bebişinizeAh sabır olsa canım herşey çok daha kolay olacakta insan dayanamıyor işte. Bide çalışmıyorum şu an öğretmenim evdeyim resmen adet günü sayıyorum. Kafamızı mesgul etmemiz lazimSizin ne kadar kaldı bata
Ben göremedim canım ekran ışığını sonuna kadar açtımKızlar bata 5 gün var dayanamayıp predictor erken gebelik testi yaptım silik olarak cıktı hemen heveslenmek istemiyorum ama kafam karıştı ben mi öyle görüyorum acaba resime efekt ekledim kamerayla çekince tam belli olmuyo gibi
Bu markanın erken gebelik testinde hayalet çizgi oluyo ben de yapmıştım ama sonuç negatif olmuştu o yüzden bekle adet gününde veya 2 gün önce yap en iyisiKızlar bata 5 gün var dayanamayıp predictor erken gebelik testi yaptım silik olarak cıktı hemen heveslenmek istemiyorum ama kafam karıştı ben mi öyle görüyorum acaba resime efekt ekledim kamerayla çekince tam belli olmuyo gibi
Aynı marka bende var yapıyorum ama bu pik değil pik olunca aynı c çizgisi gibi oluyoKızlar ilk defa kaset olarak ovulasyon testi alıyorum. Bu pik mi acaba sizce şuan. Markası laboquick. Çok arada derede kaldım pik gibi de değil gibi de o yüzden akşam tekrarlayacam. Siz ne düşünüyorsunuz. Ayrıca adetimin 8. Günü bugün hiç beklemiyordum erkenden böyle olacağınıEki Görüntüle 2674282
Kan testi yaptırdın mi canım haber verirsin bize deBu efektli hali ama yinede kuruma çizgisi fln mı dıye dusunuyorum
Kizlar bat 9agustos en son 2 yada 3unde test yaptim negatifti hala adet olmadim ama bu ay histereskopide olmuştum o yuzden gecikmiş olabilirmiyimtest yapmak istemiyorum negatif cikicagi icin
Kizlarrr bi yorumunuz yok muu,Ovu testi yapmistim ona gore bat 1iydi ama sanrm pik degilmiş ama normal dongume gore 9u histereskopi geciktirir dimi adeti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?