• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

Ahsen555 Ahsen555 kuzum senin için okudum Allah kabul etsin inşaallah tez zamanda nasip etsin. Paylasmlarni görüyorum lütfn üzme bu kadar kendini umursama etrafı evet çok zor zira kendim de aynı şeyi yaşıyorum ama canına yazk be kuzum dualarla nasip edecek rabbim rabbine inan güven elinden gelen herşeyi yap gerisini Allah'a bırak. Karıncanın bile yolunu bulduran rabbim bizede bi yol çizmiştir dmi. Sadece sabır inan olcak inşallah 🙏🙏🙏
Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık rabbim sana da enn kısa zaman da hayırlısını nasip etsin 😘

jnci jnci canim gunde 3 kisiye okusam sorun olur mu bu sekilde listeyi tamamlamak uzun surecek dua cok degil zaten onden okuyup etiketlerim

24 NİSAN CUMA günü

Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki medusares medusares arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak içinRabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz 🤲🏻

100 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
👉🏼Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..

Aselhannn Aselhannn
Tubaasare Tubaasare
Kara_gozlum Kara_gozlum
Ahsen555 Ahsen555
Sohrab Sohrab
Calypso95 Calypso95
H Hanimhanmck
N Nana
B Beklenen2
X xnobodyx