Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık rabbim sana da enn kısa zaman da hayırlısını nasip etsinAhsen555 kuzum senin için okudum Allah kabul etsin inşaallah tez zamanda nasip etsin. Paylasmlarni görüyorum lütfn üzme bu kadar kendini umursama etrafı evet çok zor zira kendim de aynı şeyi yaşıyorum ama canına yazk be kuzum dualarla nasip edecek rabbim rabbine inan güven elinden gelen herşeyi yap gerisini Allah'a bırak. Karıncanın bile yolunu bulduran rabbim bizede bi yol çizmiştir dmi. Sadece sabır inan olcak inşallah ❣
Sağol canım Allah razı olsunAhsen555 için okudum allah kabul etsin.
Allah razı olsun canımAhsen555 Okudum Rabbim kabul etsin
Regl im canım söküldüm için haber veremedimHATIRLATMA ;
Kara_gozlum için okudum bildirisi yapmayanlar
Calypso95
X xnobodyx
N Nana
B Bosniangirl (REGLİ)
Aybush
talena
Tamam canımjnci canim gunde 3 kisiye okusam sorun olur mu bu sekilde listeyi tamamlamak uzun surecek dua cok degil zaten onden okuyup etiketlerim
Canım tuğba karagözlüm ve ahsen arkadaşlarımıza okudum. Diğer listedekileri de anca bitiriyorum da o yüzden geç oluyoHATIRLATMA
Ahsen555 iÇin okudum bildirisi yapmayanlar
talena
H Hanimhanmck
B Beklenen2
@Duygurdvn
Calypso95
B Bosniangirl (REGLİ)
Aybush (REGLİ)
Tamam canım yeni listeCanım tuğba karagözlüm ve ahsen arkadaşlarımıza okudum. Diğer listedekileri de anca bitiriyorum da o yüzden geç oluyo
Yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim ❤