- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Teşekkür Ederiz Canımmmtebrik ederim hepinizi, çok güzel bir niyetle başlamışsınız. inşallah dualarınız kabul olur.
Rabbim isteyen herkese versin elini açan herkesin duasına icabet etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür Ederiz Canımmmtebrik ederim hepinizi, çok güzel bir niyetle başlamışsınız. inşallah dualarınız kabul olur.
aminnnn :*Teşekkür Ederiz Canımmm
Rabbim isteyen herkese versin elini açan herkesin duasına icabet etsin inş
Olabilir canım ben yinele etiket yapıyorum birinde olmasa diğerinde görür inşKk ya giriyormuş ama etiketleri mi gözden kaçırıyor acaba
Ben bunu yapmıştım
Allah kabul etsin canımmm sagol Allah razı olsun@Duygurdvn niyetine okudum Canım ♥
Bunu bende duydum da ben kendim okuyorum adetli oldugum gün annem okudu benim niyetime şuan ben devam ediorum 25 gün oldu Allahım kabul etsin
Allah kabul etsin balım Allah razı olsun@Duygurdvn cnm okudum , Allah kabul etsin inşallah
Canım adetli olduğun zamanda okuyabilirsin Ya musavvir Allah’ın adı neticede..Bunu bende duydum da ben kendim okuyorum adetli oldugum gün annem okudu benim niyetime şuan ben devam ediorum 25 gün oldu Allahım kabul etsin
Allah razı olsun allah kabul etsin canım@Duygurdvn niyetine okudum ❤
Meryem suresi kuranda geçior ama onu ben adeyli iken okumadımCanım adetli olduğun zamanda okuyabilirsin Ya musavvir Allah’ın adı neticede..
Adetliyken okunmayan şeyler Kuranı Kerim’de geçen Sureler Ayetlerdir..
Sen meryem suresinden bahsetmişsin ben ya musavvir diyorsun sandım
PardonCanım adetli olduğun zamanda okuyabilirsin Ya musavvir Allah’ın adı neticede..
Adetliyken okunmayan şeyler Kuranı Kerim’de geçen Sureler Ayetlerdir..
Sen meryem suresinden bahsetmişsin ben ya musavvir diyorsun sandım