• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

Seyrannn Seyrannn Canım sen şimdi ismini yazacağım kişilere okuduysan okuduğun kişinin adını yazarak okudum yaz olur mu 🌷
Okuyacağın kişiler : Bugulll, Sohrabb, mtmazl_fatma, jnci, Bosniangirl(Betül), calypso95(Duygu), medusares(Zeynep), Elysia1, Nana, Duygurdvn, Beklenen2 ,Hanimhanmck
Canım hoşgeldin bb ende Zeynep arkadsimiza okudum iyi.ki geldin

H Hanimhanmck Canımm sende aramıza yeni geldin Hoşgeldin 💕 1.sayfada isim listemiz var sende yazıldın.. 🎀🎀 Listenin başından itibaren oku canım sende okuduğun zaman okuduğun kişinin ismini etiketleyerek okudum yaz olur mu 🥰🌷🙏🏼😊

13 Nisan PAZARTESİ Günü

SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini X xnobodyx arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz.. 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz 🤲🏻

1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;

👉🏼Rabbi heb lî minessâlihîn(sâlihîne).”

13 Nisan PAZARTESİ Günü

SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini X xnobodyx arkadaşımıza niyet alarak okuyoruz.. 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.. 1000 kere okuyup dua ediyoruz 🤲🏻

1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;

👉🏼Rabbi heb lî minessâlihîn(sâlihîne).”
😍😍 Kızlarrr 👆🏻Yarın yukarıdaki yazdığım Arkadaşımız🎀 ( X xnobodyx )🎀okuyoruz
B bugullll
Sohrab Sohrab
B Bosniangirl
Seyrannn Seyrannn
@Duygurdvn
B Beklenen2
H Hanimhanmck
medusares medusares

Regli Olanlar : Calypso95 Calypso95 ,
N Nana
M Mtmazl_fatma

B Beklenen2 Canım sen bugulll arkadaşımıza sonradan katıldığın için okumamıştın sonradan okudun mu? calypso95, ve Bosniangirl okudum yazmadığın için okumadı yazdım okuduysan isimlerini etiket yaparak okudum yaz olur mu 🤗🤗
Calypso95 Calypso95 ve B Bosniangirl ve bugünkü arkadaşımız için okudum . Birgül arkadaşımıza okuyup okumadığımı hatırlamıyorum ama yarın okuyayim🤗

@Duygurdvn Kuzum sende sonradan katılmıştın o yüzden listedeki ilk arkadaşımız bugullle okumadın galiba okuduysan arkadaşın ismini etiket yaparak okudum yaz olur mu 💋💋💕🤗🙏🏼🌷
Evet canımonun için okumadım 6 nisandan başlamıştım ben ogun geldim aranıza B bugullll gülüm kusura bakma bilmiyordum baştan okunması gerektigini

Okuyunca ismi ile belirtirim inci canım sende tekrar hoşgeldin aramıza

Back