Gebeliğe Hazırlık Pregnacare him&her kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.590
kızlar merhaba,

Son gittiğim doktor eşime ve bana kullanmam için vitamin verdi ama bulamadım. Yarın getirtcek eczaneci ama kimse kullanmıyo mu ki bu kadar eczanede yok? Kullanıp faydasını gören oldu mu? Biraz merak ettim açıkçası hiç kimse mi kullanmıyo ki hiç bi eczanede yok fiyatı da yüksek biraz bilemedim kafam karıştı

Kimsenin bilgisi yok sanırım. Sabah aldım vitamini içindekiler baya güzel gözüküyo birisine faydası dokunur belki. Erkek için 30 bayan için 30 tablet var içindekileri de görmek istersiniz diye foto ekledim. Tereddüt etmiştim ama içindekileri görünce biraz pahalı ama faydalı olcağını düşündüm. Sonuç alırsam onu da yazarım inşallah bi iki ay içinde

Foto eklenmemiş

Eklentiler

• 7740A10F-4905-48B5-B177-BC17438DF99E.jpeg
    7740A10F-4905-48B5-B177-BC17438DF99E.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 1.331
Ben folik asit ve b12 ayrı kullanıyodum ama bunda herşey içinde tek tablete inmesi hoşuma gitti. Eşiniz neden kullandı? Morfolojisi düşükmüş benim eşimin

Bizim devlet hastanesinde ve G. Tüp bebek merkezinde Çok iyi çıkan sonucumuz, Antalya Tüp Bebek merkezinde sorunlu çıkmıştı. Biz de kullandık.
2 ayrı tüp bebek merkezinde 10 gün ara ile verilen sonuçlara göre morfoloji: birinde %2 birinde %6 çıktı.
Kriterleri farklıymış. Biz bıraktık artık multivitamin ve selenyum kullanıyor eşim, ben de folik asit, selenyum ve omega3+q10 kullanıyorum.
Olursa sonraki adetimin 2. Günü tüp bebek tedavisine başlayacağız

Canım daha fazla beklemeden kavuşursun inşallah bebeğine. Sizin süreç uzunmuş bizim daha 10 ay oldu. Bi an önce mutlu haberini alırsın umarım

kızlar merhaba,

Son gittiğim doktor eşime ve bana kullanmam için vitamin verdi ama bulamadım. Yarın getirtcek eczaneci ama kimse kullanmıyo mu ki bu kadar eczanede yok? Kullanıp faydasını gören oldu mu? Biraz merak ettim açıkçası hiç kimse mi kullanmıyo ki hiç bi eczanede yok fiyatı da yüksek biraz bilemedim kafam karıştı

Merhaba, bana da doktorum bu vitamini verdi benim ve eşim için, siz kullandınız mı acaba? Bizde sorun hız ve morfoloji, elimizdeki takviyeler bitince almayı düşünüyorum, fikrinizi almak istedim.

Merhaba, bana da doktorum bu vitamini verdi benim ve eşim için, siz kullandınız mı acaba? Bizde sorun hız ve morfoloji, elimizdeki takviyeler bitince almayı düşünüyorum, fikrinizi almak istedim.
İki ay kadar kullandıktan sonra tekrar test yaptırdı eşim, hızda ve likefaksiyonda gerileme oldu. Kötüye gitti yani. O yüzden kullanmayı bıraktık, çakşır kökü daha etkili geldi bize o daha toparlayıcı bence

İki ay kadar kullandıktan sonra tekrar test yaptırdı eşim, hızda ve likefaksiyonda gerileme oldu. Kötüye gitti yani. O yüzden kullanmayı bıraktık, çakşır kökü daha etkili geldi bize o daha toparlayıcı bence

Teşekkürler cevap için, bir düşünelim o zaman, hakkımızda hayırlısı bakalım.

Bebek istedigimiz icin kontrole gittiğimde verdi doktor daha ben yeni basladim. Sonucta vitamin zarari olmaz. Biraz cebe zarar:)

X