Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstünden bir saat geçtikten sonra şimdi tekrar baktım aynı yerde net bir şekilde silik bir çizgi var ama bilemedim, inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz içinçizgi mi yoksa bulanıklık mı anlaşılmıyor pek ama inşallah vardır olumlu sonuç![]()
İnşallah çok teşekkür ederim, kan testi için nasıl bekleyeceğim bilmiyorumBen gördüm bence hamilesiniz tebrikler![]()
Beklemeyin hemen gidin benceİnşallah çok teşekkür ederim, kan testi için nasıl bekleyeceğim bilmiyorum![]()
Tebrik ederim hamilesiniz. 5 in üzerinde olunca hamilesiniz demek. Sizinki 56. 3 haftalik falandır tahminim.Merhaba kan testinde Beta Hcg 56 çıktı fakat doktor olmadığı için gösteremedim, nasıl yorumlamalıyım sizce
Çok teşekkür ederimTebrik ederim hamilesiniz. 5 in üzerinde olunca hamilesiniz demek. Sizinki 56. 3 haftalik falandır tahminim.
Evet tekrarlayacağım teşekkür ederim2 gün sonra kan testini tekrarlayın hamılesınız gösteriyor değer ☺