- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 32
-
- Konu Sahibi nergisss12
Çok erken yapmışsın canım malesef görünmüyor ..
yani canlı bakınca vardı pembe Silik burda görünmüyor demekÇok erken yapmışsın canım malesef görünmüyor ..
Evet canim hayalet cizgi cikmis ama.biraz erken davranmissin beklemek zor dimi.. peki testi tekrarladin miKızlar merhaba adetime 8 gün kala yaptım yumurtadan 8 gün sonra erken gebelik testi sizce var mı birşey soldaki ilk dakikalarda sağdaki 1 saat sonra yaklaşık resimler bişi görünüyor mu onuda bilmiyorum
Yani dün sabahta yaptım 5 gün var daha onda çıkmadı birşey zaten sancılarım oluyor galiba yine adet olacağımEvet canim hayalet cizgi cikmis ama.biraz erken davranmissin beklemek zor dimi.. peki testi tekrarladin mi
Sonradan olmadı evet ama dün yeni bi test yaptım çıkmadı bişi yine hüsranEn dogru sonuc adet gunu yada adet geciktiginde yapilma cok erken yapmişsin
Bide ilk 5 dkda cizgi cikarsa hamilelik var ama 1 saat sonra cikan test dogru degildir kuruma cizgisi oluyo
Biraz bekle stres hic iyi degil kac aydir istiyorsun gebelikSonradan olmadı evet ama dün yeni bi test yaptım çıkmadı bişi yine hüsran
1 yıla yaklaştıkBiraz bekle stres hic iyi degil kac aydir istiyorsun gebelik
Doktora gidip muayne olsan daha iyi canim1 yıla yaklaştık
Gittim kaç defa bi problem yokDoktora gidip muayne olsan daha iyi canim
Hem zamaninda bosa gitmez
Bnmde bi problem yoktu ama olmadiGittim kaç defa bi problem yok
Polikistik över varda ilaç kullanmak onda. Biraz riskli o yüzden korkuyorum biraz daBnmde bi problem yoktu ama olmadi
Klomen ilac falan kullandim hamile kaldim sende ilac tedavisini yap
Doktorlara guven onlar senin icin en iyi ilaclari verirPolikistik över varda ilaç kullanmak onda. Biraz riskli o yüzden korkuyorum biraz da
Kendime biraz daha zaman verecem olmazsa mecbur gidicemDoktorlara guven onlar senin icin en iyi ilaclari verir
Bide pkos olupta klomen femara gibi ilac kulananlar cok olumlu sonucda aldilar
Hakkında hayirlisi olsunKendime biraz daha zaman verecem olmazsa mecbur gidicem
Amin çok teşekkür ederim ilgin içinHakkında hayirlisi olsun
Ben daha önce bu testten yaptım hep yanlış çıktı ama inşallah sizin ki doğrudurKızlar benimde adete 8 günüm var bekleyemedim yaptım çok silik çıktı hemen ikinci çizgi sizde bi bakar mısınız
Predictor muydu bende araştırdım en iyisi buymuşBen daha önce bu testten yaptım hep yanlış çıktı ama inşallah sizin ki doğrudur