Gebeliğe Hazırlık Prefert jel ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oyku1414

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
636
320
23
Prefert hamilelik jeli kullanıp hamile kalan var mı? Eski adıyla preseed jel diye de geçiyor. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Ben kullanmıştım ama kalmadım

Prefert hamilelik jeli kullanıp hamile kalan var mı? Eski adıyla preseed jel diye de geçiyor. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Kullanıpta hamile kalanları okumustum ben de almayı düşünüyorum acıkcası bir defa aşılama oldum negatıf cıktı denemekten bı zarar gelmez en fazla olan 215 liramıza olur

Kıyamam kuzucum üzülme benım de durum aynı yani elımızden bısey gelmıyor zamani var demek ki dıyorum artık
Aynen ben bıraktım tedaviyi zaten hormonlar bozulmuş onun için ilaç kullanıyorum

Ben yeni basladim bı daha ki adetimde tekrar hormonlarina bakacaz dedi duruma göre iyi olursa 6 ay devam et dedi

Prefert bu ay bende aldım henüz kullanmadım bugün adetin ilk günü aynı anda hem çörekotu bal kuru yapıp yumurtlama zamanı prefert kullanacağım inşallah

Yok canım henüz kullanmadım sonucta sayılı urun var içinde yumurtlama zamanında kullanacağım insallah
Anladım canım aynen cok az var 2 aylık olarak ayarlanmıs 4 er adet . Doktor muayenesıyle yumurta takıbı yaptırıyor musun yaptırıyorsan daha isabetli olur bence baktır istersen ben de pazartesı gunu gıdecegım doktorum ogun cagırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…