Nasıl kullandınız peki yumurtlama günleri kullanılacak diye biliyorumBen kullanmıştım ama kalmadım
Aynen o günlere uygun şekilde kullanmıştım iki gün arayla 3 tane vardi içinde galibaNasıl kullandınız peki yumurtlama günleri kullanılacak diye biliyorum
Kullanıpta hamile kalanları okumustum ben de almayı düşünüyorum acıkcası bir defa aşılama oldum negatıf cıktı denemekten bı zarar gelmez en fazla olan 215 liramıza olurPrefert hamilelik jeli kullanıp hamile kalan var mı? Eski adıyla preseed jel diye de geçiyor. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Asya merhaba aşılama konusunda yazısmamızda tanısmıstık senın sonucun ne olmustu sormayı unuttumAynen o günlere uygun şekilde kullanmıştım iki gün arayla 3 tane vardi içinde galiba
Asko olumsuz sonuç aldımAsya merhaba aşılama konusunda yazısmamızda tanısmıstık senın sonucun ne olmustu sormayı unuttum
Kıyamam kuzucum üzülmeAsko olumsuz sonuç aldım
Aynen ben bıraktım tedaviyi zaten hormonlar bozulmuş onun için ilaç kullanıyorumKıyamam kuzucum üzülmebenım de durum aynı yani elımızden bısey gelmıyor zamani var demek ki dıyorum artık
Kac aydır hap kullanıyosum canım valla kaş yaparken göz cıkarmak olmasın ben de korkuyorum 2 aydır kullanıyorum acaaba benım hormonlar ne alemde kimbilirAynen ben bıraktım tedaviyi zaten hormonlar bozulmuş onun için ilaç kullanıyorum
Merhaba preseed jel mi hormonlarınızı bozduBen yeni basladim bı daha ki adetimde tekrar hormonlarina bakacaz dedi duruma göre iyi olursa 6 ay devam et dedi
Yok canım ben aşılama yaptırdım iğne ilaç kullandım sanırım ondan kaynakliMerhaba preseed jel mi hormonlarınızı bozdu
Ben de satın aldım insallah bır yararını görürüz yumurtlama gunumu beklıyorum adetım bugun bittiPrefert bu ay bende aldım henüz kullanmadım bugün adetin ilk günü aynı anda hem çörekotu bal kuru yapıp yumurtlama zamanı prefert kullanacağım inşallah
Kullandınız mı acaba? Kullanımı zor muPrefert bu ay bende aldım henüz kullanmadım bugün adetin ilk günü aynı anda hem çörekotu bal kuru yapıp yumurtlama zamanı prefert kullanacağım inşallah
Yok canım henüz kullanmadım sonucta sayılı urun var içinde yumurtlama zamanında kullanacağım insallahKullandınız mı acaba? Kullanımı zor mu
Anladım canım aynen cok az var 2 aylık olarak ayarlanmıs 4 er adet . Doktor muayenesıyle yumurta takıbı yaptırıyor musun yaptırıyorsan daha isabetli olur bence baktır istersen ben de pazartesı gunu gıdecegım doktorum ogun cagırdıYok canım henüz kullanmadım sonucta sayılı urun var içinde yumurtlama zamanında kullanacağım insallah
Bende tam olarak böyle yapmıştım.. Ovulasyon takibi de yapınPrefert bu ay bende aldım henüz kullanmadım bugün adetin ilk günü aynı anda hem çörekotu bal kuru yapıp yumurtlama zamanı prefert kullanacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?