evet benim tansiyonum hala pek normal değil.şimdilerde ilaç kullanıyorum hipertiroid için,fakat genelde en düşük 13-9 tansiyonum.bende hipertiroid normal seviyeye gelmeden bebek düşünmüyorum.aynı acıları bir daha yaşamayı yüreğim kaldırmaz.inş da bir dahaki hamileliğim bir önceki gibi acı sonuçlanmaz.senin de bebeğin uzun ömürlü olur inş.bazen böyle sebepsiz preeklempsi yaşanıyor.bende 2 önemli sebep çıktı kalp,böbrek gerekli her organa bakıldı.kan pıhtılaşması ve dediğim gibi hipertiroid çıktı.kan pıhtılaşması da çok önemli bir etken.ben bir daha hamile kalınca hergün kanın koyuluğunu azaltaccak iğne olacağım.hayırlısı bakalım.
merhaba arkadaşlar...
öncelikle geçmiş olsun diyorum bu hastalıkla uğraşanlara.
bende 21 haftalık hamileyken ayrıntılı ultrasonda bebeğimin gelişimi 1 hafta küçük çıktı. yani 20 haftalık çıktı. doktorum bana ilerleyen haftalarda preeklampsi sebebiyle erken doğum riski olabileceğini anlattı...preeklampsinin yüksek tansiyon dışında bir belirtisi yok mu? eğer bende preeklampsi olsaydı şuana kadar ortaya çıkar mıydı? 25. haftamdayım ve korkuyorum... bundan önce de 1 tane düşük yaşadım. şuanda da hergün kanı seyreltici iğnemi oluyorum ve bebe aspirini içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?