Öncelikle kusura bakmayın siteye uzun zamandır girmiyordum, arkadaşlık teklifini yeni gördüm. Mesaj sayımda yeterli olmadığı için özel mesaj atamadım. Ben ilk hamileliğimde yaşadığım sorunları ikinci hamileliğimde yaşamadım. Ama diyete çok dikkat ettim. Doktorumun verdiği tavsiyeleri harfiyen yerine getirdim. Sanırım burada en önemli konu mümkün olduğunca sakin olmak, iyimser olmak, rahat bir hamilelik geçirip bebeğinizi kucağına alacağınıza kendinizi ikna etmek. Siz ne kadar olumlu olursanız, sorunlar o oranda azalıyor, ben buna yürekten inanıyorum. Doktorumun tavsiyesi ile yürüş ve yüzmeyi ihmal etmedim. Tabi havuz kesinlikle yasak. Tuza çok dikkat etmek gerekiyor. Doktorunuz sanırım diyet konusunda sizi bilgilendirmiştir. Ben ikinci hamileliğm öncesinde çok tereddüt yaşadım. Yine aynı sorunları yaşamaktan çok korkttum. Eşim bu konuda bana çok destek oldu. Tabi doktorum da... İyimser ve mutlu olmaya çalışın. Rahat olmayı deneyin. Kendi kendinize sürekli olarak ' Bir sorun olmayacak, olsa da ilki gibi olmayacak' diye telkin edin. Kötü düşünmeyin lütfen. İyi şeyler düşünün... Herkese bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim...