- Konu Sahibi nehirinannesi2011
evet canım genetik testlerimde kan pıhtılaşması çıktı ilk bebeğimdi doktorum 6 ay sonra hamile kalabilirsin demişti ama ben korktuğum için 20 ay geçti doktorum kan sulandırcı aspirin ve iğneyle sorun yaşamıyacağımı söyledi ama ben bu kadar zamandır sürekli bi bahane buldum ama artık yeni yeni düşünmeye başladım belki artık seneye..
bende ilk zamanlar öyleydim işte bütün gün ağlardım herkes beni teselli etmeye çalışırdı şimdi de ağlıyorum ama eskisi kadar değil çünkü kendimi alıştırmaya çalışıyorum yoksa bu gidişle hiç bir zaman yeni bir bebek sahibi olamıcam tabi yine bebeğimi düşünüyorum ama onun cennette ve çok mutlu olduğunu beni beklediğini
düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum
Aynen canım bende bebeğimin cennette ve benim suretimde bir melek tarafından emzirilip bakıldığını düşünerek teselli buluyorum.doktorum sezeryandan sonra 1 yıl beklemek lazım ama senin yaşından dolayı 6 ay sonra tekrar deneyebilirsin demişti.bakalım bende yıl sonu gibi hamile kalıp seneye doğum yapmak istiyorum Allahın izniyle bakarsın beraber hamile kalıp birbirimize destek oluruz ne dersin ?